Használt valaki push up szoptatós melltartót? Ha igen hol vettétek? Bevált?
Ilyesmikre gondolok: [link]
Ilyesmiket hordok: [link]
Furcsa lenne nem szivacsosat hordani, nagy hülyén érezném magam hagyományosban, testarányaimhoz képest kicsi a mellem.
Hivatalos méretezés szerint A és B kosár között van a mellem, ilyen fajta melltartóból 75B-t hordok.
Nőtt valamennyit a terhesség alatt, de jók ugyanazok a melltartók amit előtte hordtam egyenlőre (félidőnél vagyok).
Köszi szépen, pécsi vagyok. Van egy elég nagy H&M itt az Árkádban, de kismamás cuccokat nem láttam még, igaz, eddig nem nagyon kerestem, majd körülnézek jobban. :)
C&A-ban volt régebben azt tudom, majd megnézem ott is.
#5-#10 Köszi a tippet. :) Voltam ma a H&M-be, elvannak dugva a kismama cuccok a leghátsó részre, a gyerekcuccok mellé. Nadrágot vettem, de körülnéztem, volt sok szoptatós melltartó is, szivacsosak, merevítő nélküliek, nagyon puhák. Férfi ruha vásárlásnál kaptunk egy valentin napi kupont, amit 02.20-03.05-ig női fehérneműre lehet felhasználni, majd be is szerzek 1-2 darabot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!