Azt hallottam hogy a melltartó viseléstől fog lógni a mell, mert az izmok megszokják a tartást, és később is lazák lesznek, és még hogy a korai melltartó hordástól csökken a a mell növekedése. Ezekből mi az ami igaz?
14 éves vagyok, és már másfél éve hordok melltartót ( 75/b )
de most mégis elbizonytalanodtam.
A válaszokat előre is köszönöm. =)
Megfelelő méretű kell... ne viselj szorosat, vagy olyat, ami összenyomja a melleidet (mármint egymáshoz, ha egyébként szétállnának). Ha jól választod ki a méretet, nincs gond. És a melltartó szíja legyen vízszintes.
És persze nem kell állandóan viselni.
Nekem 95/F-es a méretem. Szerinted hogy néznének ki melltartó nélkül?
14-15 éves koromtól hordok melltartót mindig. Csak alváshoz veszem le. Ha nagy a mell és kell hordani, akkor nincs mit tenni. Ha nem hordod, a súly is lehúzza és akkor úgy fogsz kinézni öreg korodra, hogy a hasadig fognak lógni.
De te tudod. Én melltartó párti vagyok.
" Nekem 95/F-es a méretem. Szerinted hogy néznének ki melltartó nélkül? "
Igézően!
Tudnék mutatni pár képet... nem 'F', hanem 'J' mérettel. Bár igaz, hogy a többségük csináltatott...
Ha kicsi a melled, fiatal vagy, ne feltétlen használj melltartót. Lehet kapni sportmelltartókat, amikben nincs merevítés, mégis "takarnak".
A melltartó viselése tényleg nem egészséges, de akinek nagy a melle, sajnos nem tud mit tenni, hordania kell.
De ha neked 75/b-s van, simán hordj még sportmelltartót, ha tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!