S. O. S. mellgyulladás. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
"Nagy"fiam napi 4-6szori szopizások után kijelentette, hogy vége. Ennek végük is örülök, de a mellem odavan, amennyit tudok, lefejek, de nem tudok addig fejni, hogy ne legyen kemény. Már 2 napja fáj, a mellbimbó körül piros folt jelent meg, ez már a gyulladás jele. Mit tegyek, már mindent kipróbáltam.
Meddig "normális" vajon ilyen hirtelen elválásnál a kemény, fájó cici?
2010. máj. 8. 23:41
1/6 anonim válasza:
Nekem a közelmúltban kettő mellgyulladásom is volt, és sikerrel kezeltem. Igaz, én még szoőptatok, és a cél nem az apasztás volt, hanem a tejtermelés fenntartása. Gyakori, hosszas meleg vizes zuhany alatt masszíroztam és sokat fejtem, gyakrabban az átlagosnál. Így két nap alatt elmúlt, pedig már nekem is pirosas, gyulladt, kemény volt és nagyon fájt a fél cicim.
3/6 anonim válasza:
Nekem védőnő azt tanácsolta,hogy olajozzam be és úgy masszírozzam jól át... És én úgy tudom a hideg borogatás is apasztja a tejet.
4/6 anonim válasza:
A hideg borogatás apasztja a tejet, jól írták előttem, plusz gyulladáscsökkentő hatása is van. Az a gond, hogy ha apasztás a cél, akkor hiába jó gyulladás ellen a fejés és masszírozás, attól csak stimulálódik a tejtermelés. Én megkérdeznék dokit, mi a teendő, mielőtt úgy begyullad, hogy műteni kell. Van apasztó gyógyszer is.
5/6 anonim válasza:
Sztem irass fel gyógyszert.Bromocriptin a neve.2 nap alatt elapasztott,pedig sok tejem volt.A sima apasztás 40 nap!Ja nekem is be volt gyulladva, de a gyógyszertől az is helyrejött.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Tegnap óta nagyon szépen alakul, vettem Urtica Urens 30 ch homeos bogyót meg zsálya teát. 2szer sikerült picit fejni is. Meg keveset ittam. Már nem is feszül. Aki olvassa majd esetleg a kérdést választ keresve, ezeket nagyon ajánlom. Így megúsztam hormon tabi meg doki nélkül. Remélem így marad és gyorsan túl leszek rajta.
2010. máj. 9. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!