Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Volt már másnak is ilyen...

Volt már másnak is ilyen (bleb)? A doki mit csinál vele? Nem árt a babának?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az a bleb?
2010. máj. 7. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, itt a 7809 kérdésre adott válasznál elolvashatod.

[link]

Kérdezőnek: nekem ugyan nem volt, de nem hiszem, hogy a babának ártana. Annál inkább az anyának, ha nem tud rendesen ürülni a tej, akkor mellgyulladásod lehet. Szoptatási tanácsadó húzópakolást tanácsol rá, illetve steril tűvel óvatosan "megnyitni", hogy a tej ürülni tudjon a mögötte lévő járatokból is. Biztosa nem fájdalmatlan a dolog, szorítok, hogy hamar megoldódjon a problémád!

2010. máj. 7. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Érdemes elolvasni:

[link]

2010. máj. 7. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Fájni nem fáj a mellem csak a mellembimbóm, az is csak egy kicsit. Megnyitni sem kell mert mindig felázik amikor a babám szopik. Szóval semmi különösebb problémát nem okoz, csak szerintem nem normális hogy ott van. Akkor alakult ki amikor becsomósodott a mellem egyik alkalommal és azóta ott van ennek már kb. 1 hónapja. De akkor sem volt begyulladva a mellem, mert sikerült kimasszírozni és kiszopizni. Minden esetre hétfőn felhívom a védőnőt, hogy ő mit mond erre. Köszönöm a segítséget.
2010. máj. 7. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Erdeklödöm: mit mondott a vedönö, orvos? Mi törtent utana?

Hozzad hasonloan vagyok, tehat ugyanigy alig fajdalmas, es rendesen fejlödik is a baba, de rendszeresen vannak ilyen feher pontok a mellbimbon.

(Itt külföldön nincs vedönö, ha barmi van, be kell jelentkeznem egy nögyogyaszhoz, es itt kezdödne a kezeles, tehat kicist boynolultabb:(, amiatt kerdezem...)

A Blebre kerestem ra, igy jött ki a kerdesed.

2014. jan. 10. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!