26+3 hetesen UH eredmény: BPD: 71mm. Volt másnak is ilyen nagy, nincs baja a babának, csak nagy lesz a feje?
Figyelt kérdés
A határérték (59-74). A többi értékünk: AC: 225mm, FL: 47mm, súly 1100g.2010. máj. 3. 10:05
1/3 anonim válasza:
Nekem a babám 27hetesen volt ekkora és 3800gr lett:-)
Nem lesz kicsi ha végig viszed,kb.4kg körül lehet lesz!
2/3 anonim válasza:
Nem értem miért aggódsz, amikor a határértéken belül van a méret, még csak nem is nagyobb. pont tökéletes a babád feje. az enyémnek 28 hetesen volt bpd 87 mm és a végén 41 hetesen 102 bpd-vel 36 cm fejkörfogatú lett. Csak nyugi! Én a másodikat várom, de most nem fogom magam stresszelni ezekkel az adatokkal. az orvos úgyis mondja ha vmi nem jó.
Szép várandósságot!
9 hós anyukája + 8 hetes km
3/3 A kérdező kommentje:
azért izgulok, mert az előző UH-n még 6 mm-rel volt a felső határérték alatt, most már csak 3 mm-rel, ha ilyen ütemben növekszik, legközelebb már elkerüli a határértéket...
2010. máj. 4. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!