Szoptatás után, miért kell kiüríteni a cicit? Nekem szopi után kevés jön csak. De az is csak kézzel fejve. Géppel nem jön, csak alig. Urtica Urens 5CH-t szedek. Szeretném ha még több lenne a tejem. Javaslatok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 18:34
11/13 A kérdező kommentje:
Segít, mert azóta mióta feltettem a kérdést, megpróbáltuk újra a gyakoribb szoptatást, és sikerült is. Több lett. De vásároltunk More Milk kapszulát, és szerintem fölöslegesen. Segít az is, de korántsem olyan jó, mint amilyennek mondják. Szóval majdnem csak azt mondhatom, hogy kidobtam az ablakon 10 000 forintot. De hát a hülyeségből tanul az ember. Ha elfogy, veszek görögszénamagot vagy mi az, és az csak 700, ami állítólag megindítja a tejet, mint az állat :)
De egyébként én is ilyen céllal szeretnék fejni, pluszba, hogy el tudjam tenni a fagyasztóba.
2010. máj. 11. 18:39
12/13 anonim válasza:
Ha viszont elfelejtesz este fejni, reggelre durranásig lesz a cici.:)
13/13 xStefix válasza:
Nuláti, a természet ingyé elvégzi a dógot. ;)
Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!