Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Olyat lehet csinálni hogy nem...

Olyat lehet csinálni hogy nem minden nap anyatejet kap a baba hanem néha tápszert?

Figyelt kérdés

Tehát ha lesznek olyan napok amikor olyat ennék vagy innék hogy nem szeretném hogy átvegye tőlem a babám az anyatejjel mert káros lehet neki akkor inkább tápszert adok neki anyatej helyett.

Kezdő anyuka vagyok, első babám, most múlt 1 hetes.

Előre is köszönöm a tanácsokat, válaszokat!

2017. jan. 20. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Meg fognak kövezni, de a kisfiam (második baba) kapott már cumisüvegből lefejt anyatejet (a gép is leszívja kb 10 perc alatt), ha fodrásznál vagy körmösnél voltam és nem értem haza időben, megéhezett. Neki ez nem okoz gondot, szopik utána rendesen. Ma pl futni voltam, de pont akkor értem haza, amikor enni kért így megoldottam mellből... Tudom, minek az ilyennek gyerek....
2017. jan. 20. 17:53
 12/17 Carragher_x ***** válasza:
42%
Körmös, fodrász, SPORT??? Hát igazán kibírhatnál pár évet ezek nélkül, a gyereked talán fontosabb, mint a te kinézeted... Tudhatnád, hogy szegény gyerekedet legalább 60 féle pszichológiai betegségbe kényszeríted ezzel a nemtörődömséggel!!! ;)
2017. jan. 20. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Úristen, utolsó! Ez fájt. Miért ne lehetne sportolni?! Én is rendszeresen futok 2 hónapos koruk óta, ráadásul én futok, nem kocogok. Semmi baja nem lett a tejemnek. Sőt kávéból is rengeteget iszok. Az meg, hogy ő lefeji és úgy adja, neked miért fáj?
2017. jan. 20. 20:34
 14/17 Carragher_x ***** válasza:
31%

13!

[link]

2017. jan. 20. 20:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es! De, mindig szoptatom, csak próbálta már a babavizet is egy-két kortyot.
2017. jan. 20. 21:01
 16/17 anonim ***** válasza:

11 vagyok!

Csak akkor kap lefejtet, ha épp én nem vagyok itthon! amúgy szoptatok szerencsére! :D

Látjátok szaranya vagyok! :D

2017. jan. 20. 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:
én vizsgaidőszak alatt fél napokat nem voltam otthon, vagy előre lefejtem a tejet, vagy tápszert kapott, ha nem tudtam eleget fejni. Nyugodtan adhatsz neki tápszert is az anyatej mellé, sokan eleve így pótolnak, ha nincs elég tej. Teát, vizet, fél éves korig csak akkor adj, ha kizárólag tápszeres. Az enyém nem lett cumiziavaros, de ha tartasz ettől, akkor pohárból itatsd, az állítólag kevésbé zavarja össze. Vannak szoptatásbarát cumisüvegek is, nézz körül.
2017. jan. 22. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!