Miért nem akar szopizni a babám? Minden mást megesz, de ha szoptatásra kerül a sor csak sir meg szenved!
Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 05:53
1/2 anonim válasza:
Ezek szerint,már hozzátáplálod,nem csak szopizik.Nekem rengeteg tejem volt,hordták is tőlem más gyereknek.De az én fiam szivesebben evett szilárd kaját,napközben még a fejét is elfordította,nem volt hajlandó szopizni többé.Egy hét alatt elapadt a tejem és még csak 7 hónapos volt.Én teljesen belebetegedtem,de ma már elfogadom,hogy ez volt az igénye és kész.
2/2 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos múlt a babám és ugyanez a helyzet.
Egyszer csak azt vettem észre,hogy már csak cumizik,utána pedig arra sem kellett neki.
Annyira erőltettem,hogy már keservesen sírt,pedig volt tejem.
Sajnos azóta sem eszik.
Nekem ismerősök mondták,hogy attól is lehet hogyha ismét terhesség áll fent.(nekem nem ettől volt).
Szerintem ne erőltesd nagyon,inkább fejd le és úgy adj neki(bár ilyenkor én már nem tudtam sokat lefejni).
És kicsit később próbálkozz,hátha elfogadja.
Remélem sikerül visszaszoktatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!