Háromóránként szoptassam a babát, vagy igény szerint?
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. Igény szerint szoptasd, éjjel is, ha kéri, és ne adj neki semmi mást, teát sem! Az anyatej a legjobb amit adhatsz neki, akár éhes, akár szomjas.
Bízd rá, hogy mikor enne vagy inna.
Itt sok hasznos információt találsz a szoptatásról:
Gratula a babádhoz!
szia,
A kislányom 3 hónapos. Én is igény szerint szoptatom. 6 hetes korától végialusza az éjszakát. Ne hiszem hogy összefügg, de, ha este úgy alszik el, hogy előtte jól lakott és nem úgy, hogy kiüvölti a lelkét mert még nem jött el a vacsora ideje sokkal jobban alszik. szerinte. Én nem hagyom Őt feleslegesen sírni. A szívem szakadna meg.
Sok sikert, gratula a Babóhoz.
Az első gyerekemmel betartottam a 3 órát(védőnő igy ajánlotta)és állandóan sirt.
A másodiknál már nem érdekelt mit mond a védőnő igény szerint szoptattam és egyáltalán nem sirt,nyugodt baba volt.
Örömmel olvasom az igény szerinti szoptatást dícsérőket. :))
Én is e mellett vagyok illetve voltam mindkét gyermekemnél. Tény, hogy az ember sokszor érzi úgy, hogy folyamatosan alkalmazkodnia kell a gyermek változó igényeihez. Ám, a befektetett energia később megtérül. Ugyanis nem csak a testi elégedettségét hanem a gyermek kiegyensúlyozott lelkivilágát alpozza meg, ha sosem érzi magát elhagyatottnak, kétségbeesettnek.
A www.lll.hu oldalt én is csak ajánlani tudom. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!