Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A bimbóvédő használt nektek?

A bimbóvédő használt nektek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy fájt a kirepedt bimbó a bimbóvédővel is, mint nélküle. Inkább anyatejjel kenegettem és hagytam rászáradni. Néhány nap alatt jobb lett, a seb begyógyult, a fájdalom is elmúlt.
2010. máj. 3. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem használt, nem lett tőle olyan sebes. De abban nem vagyok biztos, hogy nem attól lett e kevesebb tejem. Szerintem kevesebb inger éri a mellet és a bimbót ilyenkor. De nekem annyira vérzett már, hogy egyszerűen muszály volt használnom, mert a véres tejet kihányta a picim.
2010. máj. 3. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:
nem használt, pedig háromféle is van. De a babám nem szereti, nem tud szopni vele, nekem meg jobban fáj, mint nélküle.
2010. máj. 3. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem használt, tiszta vérző sebes volt a bimbóm. 2 hónapig azzal szoptattam. Ami a gond, hogy kevesebb lesz tőle a tejed, mert így nem tudja olyan jól kiszívni a baba. A másik meg, hogy nagyon nehezen tudtam csak visszaszoktatni sima cicire. Tapasztalat.
2010. máj. 3. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem használt, de sajnos apadt is a tejem. Hogy ettől, vagy mástól , nem tudom, de mondják, hogyha kevésbé éri inger a mellet szoptatás közben, attól apad.
2010. máj. 3. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. Sajnálattal látom, hogy másoknak is hasonló tapasztalataik vannak :( Kár hogy akkor nem tudtam. Mindig tanul az ember!
2010. máj. 3. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első kislányom nem fogadta el a bimbóvédőt, ezért tiszta seb volt a bimbóm, 2 hónapig ment kínkeservesen a szopi. A második csajóm megtanult bimbóvédővel szopizni, de ahogy előttem is írták már a tejem nekem is egyre kevesebb lett. 4 hónapig szopizott, a 2. hónaptól csak egyik mellemből. Most 2 hónapos a kisfiam, 5 hétig volt bimbóvédőnk, aztán levettem egyből , ahogy kiszivta vele a bimbót és most van tejem bőven és tök ügyesen szopizik. A sebes bimbóra nekem az aventes krém vált be. Nagyon jó!
2010. máj. 5. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
5 hónapja szoptatok bimbóvédővel (befelé forduló a mellbimbóm) és rengeteg tejem van.
2010. máj. 5. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sok dologban használt, a picim azonnal be tudja kapni nem úgy, mint régebben a sima bimbót.Nekem hál Istennek, így is rengeteg tejem van, a minap kitaláltam egy trükköt: fekve szoptatok, és mikor belövell a másik mellem, odateszek egy textílpelust, ami a szopi végére majdnem száraz.Mikor felkelek, érzem ám, hogy a másik mellem tele van rendesen.Régebben mikor ülve szoptattam, sokszor egy textílpelenka nem volt elég az elfolyt tej felitatására még a bugyim is tejes lett.Próbáljátok ki ti is, akár védővel, akár anélkül, egy csomó tejet "megspóroltok."Bocs az OFF-ért, de muszáj volt megosztanom, mivel sokaknak tejmennyiség problémája van.
2011. máj. 4. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!