Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Használt valaki Milk&Love...

Használt valaki Milk&Love tejszaporítót?

Figyelt kérdés
Már nagyon el vagyok keseredve!Most 6 hetes a kisbabám és tejcsi meg már szinte nincs,tudna nekem valaki segíteni,hogy hogyan tudnám a tejcsit visszahozni?
2011. júl. 15. 21:15
 1/2 anonim válasza:

Van egy szoptatós tea receptem, gyógynövényboltokban kaphatók az alapanyagok. kb.1 litert lehet inni naponta. 1 literhez 1-2 evőkanál kell.

30g bazsalikom

30g kerti kakukkfű

2-szer 40g kecskeruta

50g édeskömény

50g ánizs

50g csalán

Van egy Motherlove-os kapszula, de az drága.

Egyébként ne keseredj sokszor azt hiszi az ember, hogy nincs teje, de aztán mégis lesz. Lehet, hogy egyre több tejre van szüksége, akkor többször kell szoptatni kb 2- 2,5 óránként vagy szoptatás után kifejed, akár kézzel, a maradékot, az is serkenti a tejelválasztást. Igyál sokat max 2,5- 3 litert. Fontos a pihenés, az alvás. Gondolj arra , hogy pl. Afrikában a szerecsen asszonyoknak nincs választásuk, ott muszáj szoptatni és még is van tejük. Tehát lazulj el és neked sem lesz ez nagy gond. Én 4 gyereket szoptattam, az utolsót 2 és fél évig. Nekem is voltak elbizonytalanodásaim, hogy nincs tejem,de aztán mindig megoldódott. 6 hetesen, 3 hónaposan, 6 hónaposan több tejre van szükségük általában. Akkor be lehet álltani többszöri, esetleg éjszakai szoptatással egy hét alatt ,utána minden lehet a régi. Hajrá!

2011. júl. 24. 17:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kipróbálom.Köszönöm a biztató szavakat is!:)
2011. júl. 28. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!