4 hónapos a kisfiam és kb. egy hónapja iszom a Laktoherb teát. Mivel tudnám még a tej mennyiséget növelni?
Amilyen tüneteket leírtál, egyik sem utal arra, hogy ne lenne elég tejed! Nem kell parázni.
A mell ilyenkor már nem kemény, a "löttyedt" cici is tele van tejcsivel!!!
Ha megnyomod és spriccel, akkor mit akarsz még ennél jobbat?:-)))
A babád azért hadonászik mert már nagy, nem fekszik nyugodtan szopizás közben sem, vagy buborék van a pocijában, és böfizni akar-próbáld meg akár etetés köben is böfiztetni- vagy csak játszik közben, vagy nagyon spriccel a tej, és nehezen nyeli.
Nálam is ezek a tünetek vannak, de bőven van tejcsi.
Amúgy én arra esküszöm, hogy a szoptatás a legjobb tejserkentő, szopizás közben termelődik a tejcsi.
A köménymaggal vigyázz, a babának hasfájást okzhat, úgy tudom.
Nálunk is ezek a tünetek és bőven van tejem. Baba ahogy nő, úgy kezd egyre többet ficánkolni cicizés közben.A tej mennyisége pedig nem függ a mell keménységétől, sőt erre az időszakra általában már beáll a kereslet-kinálat, így nem is kell keménynek lennie.Ha szépen gyarapszik nincs miért aggódnod.Örömteli babázást!
5hós csak anyatejes baba anyukája
Nekem ezeket mondta a védőnő:
Fitolac (Naturland)tea
Milusan (Milupa)tea
Mecsek szoptatós tea
1 filter6nap, mindegy, hogy 2 dl-be áztatod vagy 1 l-be. A lényeg, hogy rengeteg folyadékot igyál.
A homeopátiás készítményeket miért nem próbálod ki?
Urtica Urens 5ch (2x5 golyó/nap)
Ricinus 5ch
Fontos, hogy 5 ch legyen, különben apaszt.
Házi gyógymódok: rántott leves és a sör (1 pohárnyi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!