Ha valaki egy két éves gyereket naponta többször szoptat, mennyi teje lehet?
Figyelt kérdés
Lehet annyi, hogy mellette nincs szükség tejitalra tápszerre, tejre? ugye 500 ml az ajánlás 3 éves korig...(nem rólam van szó csak kivancsisagbol kérdem azoktól akik sokáig szoptattak nap közben is, nem pusztán lelki okokból hogy ennyi idő után vajon lehet e fizikálisan még ennyi teje valakinek? Mértétek valaha vagy megnéztétek fejéssel?2016. dec. 11. 13:50
1/8 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy egy eves korig ajanlott a napi 500 ml. Vagy en tudom rosszul? :( szerintem egy ennyi idos gyereknek nem letszukseglet az anyatej mar. Ilyenkor mar csak fuggoseg az anya es a gyerek reszerol a cici.
2/8 A kérdező kommentje:
az vilagos hogy nem letszukseglet de ajanlottnak ajanlott az 500 ml tejtermek nekem azt mondta a vedono... de a kerdesemnek nem is ez a lenyege hanem hogy lepes e a mell eloallitani ennyi tejet 2 ev utan?
2016. dec. 11. 14:00
3/8 anonim válasza:
Ha van is ennyi anyatej, annak már nem olyan a minősége, mint egy pici csecsemőnél.
4/8 anonim válasza:
Igen, lehet. Sosem fejtem, mert azt nem tudtam. 2,5 éves a lányom, 3 hónapos várandós vagyok. Amikor terhes lettem elment a tejem, a gyerek azóta eszik egy csomó tejterméket, de tej alapú italt nem hajlandó meginni.
5/8 A kérdező kommentje:
utolso de honnan tudod hogy lehet ha sose mérted? :)
2016. dec. 11. 14:11
6/8 A kérdező kommentje:
mármint én szoptatok most 2 hónapost de meg nem tudnám mondani van e elég tejem, csak abbol tudom megitelni hogy mennyit hizik....de nyilvan ez egy hozzataplalt 2-3 evesnel mar nem megallapithato
2016. dec. 11. 14:12
7/8 anonim válasza:
Igeny szerint szoptatoknal nem nagyon lehet merni, en is csak a nyelesekbol tudok kovetkeztetni ugy kb. arra, hogy szopizik eleget, meg a hizasbol. A hosszu szopis fb csoportban biztos van, aki tudna erre valaszolni, nekem az lenne a logikus, hogy megvan ez a mennyiseg, de fugg a mellretetel gyakorisagatol.
8/8 anonim válasza:
Az én lányom még vígan itta a tejemet cumisüvegből 2 évesen (nem akart elapadni, én meg nemigen küzdöttem az apasztásért, inkább lefejtem reggel-este és odaadtam neki). Kétszer 200 ml volt kb. akkor még. Amikor terhes lettem újra, akkor elapadt magától a 16. hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!