Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Babám,2 hónapos de nincs...

Babám,2 hónapos de nincs tejem. Mit tegyek, hogy legyen? Most tápszeres.

Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt kéne kideríteni, hogy tényleg nem termelődik tej, vagy csak kiürülni nem tud.

Vannak ilyen szoptatási tanácsadók, nem tudom mi a pontos megnevezesük szerintem keress fel egy ilyen szakembert.

2016. nov. 29. 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs? Mert ha csak kevés, azt lehet növelni folyamatos szoptatással és/vagy gyakori fejéssel.

Valamint segíthet az ún. szoptanít készülék (keress rá a neten).

Viszont, ha nincs egyáltalán, akkor meg kell kérdezni egy nőgyógyászt, hogy vizsgáljin meg, lehet, hogy nincs elegendő tejmirigyed, ez esetben sokat nem fogsz tudni tenni.

2016. nov. 29. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

IBCLC tanácsadót keress ( www.ibclc.hu )

Szoptattad őt? Elfogadja a melled?

Én SNS-készüléket javasolnék tápszerrel megtöltve, ezt a melledre lehet ragasztani, egy pici cső, amin, ha szívja, jön a tápi, de mivel stimulálja a mellet, ha lassan is, de beindítja a tejtermelst. Az első babámmal egy hónap alatt így sikerült átállni tápról anyatejre (utána mg 22 hónapig szoptattam), nekem zervi bajom nem volt, csak cumizavarunk és alacsony tejtermelés.

A tejmirigy-elégtelenséget, ha amiatt nincs elég tejed, ultrahanggal lehet pl vizsgálni

2016. dec. 1. 22:01
 4/4 anonim válasza:

Ami a legfontosabb, probalj meg nem gorcsolni ezen! Tudom, hogy konnyu mondani, de hidd el, ha emiatt sokat idegeskedsz, nem fog megindulni a tejed. Az en babam is kapott tapszert kiegesziteskent, 8 honapig sikerult keveske anyatejjel es annal tobb tapszerrel kihuznunk.

A szoptatasi tanacsado jo otlet, a gyakori fejes is, de tudom, hogy ezt neha nehez megvalositani egy folyton siro kisbaba mellett. Talan meg azt is megprobalhatod, hogy befekszetek az agyba a babaddal es kb szo azerint ki sem keltek, egesz nap cicizteted. Ezt csinalod par napig, hatha beindul a tej!

2016. dec. 5. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!