3 hónapos tápszeres babák hány ml-t esznek egy alkalommal?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 20:27
2/8 anonim válasza:
a mi tápis dobozunkra 130ml van írva. Kedden töltöttük a 2. hónapot, de már 140-170et eszik a kislányom. Szerintem az a lényeg, hogy jóllakjon...
3/8 anonim válasza:
az é kislányom napközben 130 ml-t eszik, vacsorára kap 150-et, de mot gondolkodom, hogy emel az adagján mert éjjel 2x eszik, pedig eddig csak 1x kelt.
hány kiló a babád?
4/8 anonim válasza:
Az én babám 2 hónapos és anyatejhez kap pótlásnak tápszert így megeszik 110-120 ml-t alkalmanként.
Kb. napi 7szer eszik
5/8 A kérdező kommentje:
A kisfiam 2 és fél hónapos és napi 5-ször eszik 140 ml-t. Néha van hogy hagy kb 20 ml-t, de általában megeszi a 140-et. Ritkán 150-et is eszik. Ő végigalussza az éjszakát. Azon aggódtam nem-e eszik sokat?. De akkor valóban az számít hogy jóllakjon. Amúgy semmi gond vele, rendesen büfizik és már a hasa se fáj. Nem tudom most hány kg mert 6 hetesen lett utoljára mérve, akkor volt 4100 g. Most 10 hetes.
2010. jún. 3. 21:48
6/8 anonim válasza:
Az en kisfiam es 2,5 honapos es o megeszi a 150mlt,de van h a 180at is!Persze az a lenyeg h jollakjon de azert a babak meg neha nem tudjak mi az eleg pl szopasnal sem mindig es az sem jo ha tobbet eszik!Nem veletlen van rairva a dobozra az eloirt adag!
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy nem véletlen van ráírva a dobozra az előírt adag. Mondjuk aki ciciből etet, kíváncsi lennék, hogyan mér le pontosan 130ml-t... Amúgy meg ha 130után sír a baba, mert még éhes, nem fogom bömbölve letenni, és hagyni 3órát éhesen ordítani, mert a dobozra az van írva, és punktum! De ki hogy...
8/8 anonim válasza:
az én kislányom is 2.5 hónapos és 5 ször eszik egy nap étkezésenként 180 ml kevesebbel nem nagyon lakik jól ezt amúgy a védőnő ajánlotta bár mostanában nem is éhezik meg és ezért várok mégegy órát az etetéssel bár most hogy jön a kánikula szomjas is a drágám ilyenkor a babavizet nem issza ezért üres csipkebogyóteát adok neki ez legalább c vitamin tartalmú is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!