Azalea fog. Gátlót mikor lehet elkezdeni szedni?
Figyelt kérdés
6 hetes kontrollon írta fel az orvos. Szoptatom a babámat, mellette tápszert is kap. A gyógyszer papírján az áll hogy szülés után az első vérzés első napján kell elkezdeni. Akkor most várjam meg amíg megjön? Vagy bármikor elkezdhetem? Ti hogy csináltátok?2010. ápr. 30. 17:22
1/6 anonim válasza:
Bármikor elkezdheted szedni. Ui. szoptatás mellett az is megeshet, hogy hónapokig nem lesz vérzésed,azt kivárni meg kockázatos lenne védekezés nélkül.:)
2/6 anonim válasza:
Szia!Akár azonnal elkezdheted szedni.Gondolom azt mondta az orvosod hogy folyamatosan kell szedni nem kell szünetet hagyni mint a "rendes" fogamzásgátló tablettáknál.(amikor jelentkezik a megvonásos vérzés)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem is így logikus. Mondjuk a tájékoztatóban leírhatták volna világosan hogy mihez tartsa magát aki szoptat és még nem jön meg neki :)
2010. ápr. 30. 22:16
4/6 anonim válasza:
Szia! Én is Azalea-t szedek, már 1 levél elfogyott. Ha még nem késtem el a válasszal: bármikor elkezdheted. Én hétfői nappal kezdtem, mint ahogyan a levélen a beosztás van. Nekem így volt logikus.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem kezdtem még el szedni, valahogy mindig elmaradt, de jó ötlet hogy a levél elején kezdjem, megvárom a hétfőt! Azt mondta az orvos hogy két hetente vérzés jelentkezhet mialatt szedem. Neked volt ilyen?
2010. máj. 3. 07:51
6/6 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Igen, volt ilyen nálam, hogy 2 heti gyógyszert beszedtem, aztán 1 hétig véreztem. Majd 1 hét szünet és 1 hétig megint barnáztam. Hívtam az orvosomat egyből, mert megijedtem hogy biztos baj van, de azt mondta ez normális. Mondta, hogy a szervezetem így probál megbarátkozni a gyógyszerrel, de ha ilyen vérezgetsés sűrűn van akkor váltunk... Úgyhogy ne ijedj meg, ha Te is így jársz!
Ja, és ma hétfő van!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!