Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet ez mellgyulladás?

Lehet ez mellgyulladás?

Figyelt kérdés

Tegnap hajnal óta fáj a bal mellem (van egy nagy csomó benne) Magas lázam volt tegnap egész nap. Étvágyam sem volt.

Amikor a picurkám szopizott akkor a fájó mellemből szopizott és utánna kicsit jobb lett.

2010. ápr. 30. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ez pontosan az.

Szerencsére azért túl lehet élni!

Itt leírnak erről mindent:

[link]

JObbulást mihamarabb!

2010. ápr. 30. 16:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2010. ápr. 30. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szia, nekem is ilyen volt. a meleg zuhany jo ra, kozben nyomd ki a tejet belole, masszirozd el a csomot. en aznap kb 5szor zuhanyoztam, szoptattam abbol a cicibol ezerrel es elmult. azt is mondjak, hogy a baba alla ott legyen, azon az oldalon, szoptatas kozben, ahol a cicid faj. nekem bevalt.
2010. ápr. 30. 16:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ. Sajnos nem olyan helyen van begyulladva hogy a picúrkám álla ott legyen.

Ti el mentetek ezzel orvoshoz? A magas láz miatt kérdezem. Már nem magas, de azért még hőemelkedés az van.

2010. ápr. 30. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Hát én mindenképp elmennék.Ha magas a láz akkor nem is szoptathatsz!
2010. ápr. 30. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, és olyan helyen, hogy a babám az ágyon feküdt és úgy hajoltam fölé, hogy úgy essen a szája, teljesen hülye pozítúra, de nem érdekelt. Közben masszíroztam a csomót, nekem másnapra elmúlt.
2010. ápr. 30. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok, szerintem orvoshoz nem érdemes menni, ha bizonytalan vagy, hívj fel egy lll. tanácsadót arról az oldalról, amit belinkeltem Neked. Ha már "csak" hőemelkedésed van, akkor javult a dolog, ez nem mindig múlik azonnal...

Egyébként lázzal is szabad szoptatni, nagyon kevés olyan betegség van, ami mellet ne lehetne, ráadásul itt mellgyulladásról van szó, és a baba az, aki legjobban ki tudja üríteni.

Fektesd a babát a franciaágyon hanyatt és térdelj fölé, így a legkönnyebb úgy szoptatni, hogy a baba álla legyen a csomó felé, ez tényleg sokat használ. Nem a legkényelmesebb, de pár percig ki lehet így bírni, én is csináltam, és eredménnyel...

Kitartást!

2010. máj. 1. 08:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Már sokkal jobb és a lázam teljesen elmúlt. Amikor csak lehet a bal mellemből szoptatom a picúrt és már csaknem teljesen eltűnt a csomó.

Az első válaszolónak: Nagyon szépen köszönöm hogy belinkelted azt az oldalt, tényleg mindent leír ezzel kapcsolatban. És tényleg használnak a tanácsok.

Még egyszer köszönöm mindenkinek.

2010. máj. 1. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Hol volt a csomód pontosan?
2010. okt. 10. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!