Lehet ez mellgyulladás?
Tegnap hajnal óta fáj a bal mellem (van egy nagy csomó benne) Magas lázam volt tegnap egész nap. Étvágyam sem volt.
Amikor a picurkám szopizott akkor a fájó mellemből szopizott és utánna kicsit jobb lett.
Igen. Ez pontosan az.
Szerencsére azért túl lehet élni!
Itt leírnak erről mindent:
JObbulást mihamarabb!
Köszönöm szépen a választ. Sajnos nem olyan helyen van begyulladva hogy a picúrkám álla ott legyen.
Ti el mentetek ezzel orvoshoz? A magas láz miatt kérdezem. Már nem magas, de azért még hőemelkedés az van.
Első vagyok, szerintem orvoshoz nem érdemes menni, ha bizonytalan vagy, hívj fel egy lll. tanácsadót arról az oldalról, amit belinkeltem Neked. Ha már "csak" hőemelkedésed van, akkor javult a dolog, ez nem mindig múlik azonnal...
Egyébként lázzal is szabad szoptatni, nagyon kevés olyan betegség van, ami mellet ne lehetne, ráadásul itt mellgyulladásról van szó, és a baba az, aki legjobban ki tudja üríteni.
Fektesd a babát a franciaágyon hanyatt és térdelj fölé, így a legkönnyebb úgy szoptatni, hogy a baba álla legyen a csomó felé, ez tényleg sokat használ. Nem a legkényelmesebb, de pár percig ki lehet így bírni, én is csináltam, és eredménnyel...
Kitartást!
Köszönöm a válaszokat.
Már sokkal jobb és a lázam teljesen elmúlt. Amikor csak lehet a bal mellemből szoptatom a picúrt és már csaknem teljesen eltűnt a csomó.
Az első válaszolónak: Nagyon szépen köszönöm hogy belinkelted azt az oldalt, tényleg mindent leír ezzel kapcsolatban. És tényleg használnak a tanácsok.
Még egyszer köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!