Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet így használni a mellszív...

Lehet így használni a mellszívót? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma fedeztem fel, hogy ha lenyomva tartom a mellszívó karját, akkor simán spriccel ki a tej (amikor sok van benne) anélkül, hogy nyomogatnám a kart. Ez így tök egyszerű és sokkal gyorsabb, mint ahogy eddig csináltam, csak úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy nem ez a mellszívó használatának módja. Mit gondoltok, lehet így mellet szívni, vagy nem?
2010. ápr. 29. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Szia!Nincs ezzel semmi baj,Én is így szoktam.Kicsit pumpálom aztán hagyom hadd csorogjon. :-)
2010. ápr. 29. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
bocsi az offolásért... milyen mellszívót használtok?
2010. ápr. 29. 19:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: köszönöm szépen a választ! Nem apadt így a tejed?

Másodiknak: én Avent kézit használok.

2010. ápr. 29. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én erre már hetekkel ezelőtt rájöttem. :-) Azóta is így csinálom. Az első kb 60 mili így lejön pumpálás nélkül egy perc alatt, míg pumpálva lejönne 5-10 perc alatt, sokkal lassabban. A tejem nem apad tőle, ugyanolyan bőséges: anyatejleadó vagyok hivatalosan is.

Ebben a kérdésben én vagyok a 3. válaszoló: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta.. és szintén Avent kézi mellszívót használok.

2010. ápr. 29. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és arra jöttem még rá, hogy ha a végén pumpálás közben benyomom a mellemet, akkor még gyorsabban kiürül, és a tejcsatornákat még alaposabban ki tudom üríteni.
2010. ápr. 29. 20:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Hűűű, de jó, köszönöm szépen! :)
2010. ápr. 29. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is Avent kézit használok, amikor beindul, én is csak hagyom had spricceljen, aztán elkezdem fejés közben masszírozni, és nyomkodni finoman, hogy minél jobban és gyorsabban kiürüljön a tej... szintén hivatalos tejadó :)
2010. ápr. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!