Hogyan kell jól használni az avent kézi mellszívót? Vagy ez így működik? Légyszi valaki magyarázza el nekem!
De a vákuum van folyamatosan?szívja rendesen?
ha szopi után fejsz,ehet nincs annyi már benne.
ha a baba jollakik nem muszáj fejni,csak ha felszül,mert igy egyre több lesz,és nem a baba igénye szerint fog termelődni.(én is igy voltam,és a végén nem fértem el a fagyasztóban a tejtől.)
ez azért van, mert tulajdonképp azt fejed le ami "közben" épp termelődött.
ha bőven lenne tej a ciciben miközben fejsz, akkor nem kellene megállnod, nem elállna-újraindulna, hanem folyamatosan jönne ahogy szívnád (nyilván ritmusosan, pl az elején akár spriccelne is a tejcsatornákból, aztán ez csorgássá szelídülne).
de semmi vész!!! ez így van jól, mert akkor ezek szerint annyi tejed van, amivel a babád jóllakik, ha több lenne az tényleg tejpangáshoz vezethetne.
a védőnő is ezt próbálta elkerülni sztem a tanáccsal, mert ha lenne egy csomó tej ami a ciciben maradna ,az mellgyulladáshoz vezethetne.
én a helyedben nem vinném túlzásba a fejést, mert csak többlettermelést csinálsz magadnak vele.
arra figyelj csak, hogy a kezdő-mell kiürüljön az adott evéskor, tehát ha a baba nem ette ki, akkor a maradékot fejd le.
de nem kell minden szopi után halálra töftöfölni magadat.
amikor fejlődési ugrás jön, a babád úgyis gyakrabban kéri magát mellre és ez pár nap alatt beállítja majd a nagyobb tejmennyiséget.
szóval no para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!