Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Bibmbóvédő nélkül nem akar...

Bibmbóvédő nélkül nem akar szopizni mit tegyek?

Figyelt kérdés
kisebesedett a mellem ezért bimbóvédőt raktam fel. azóta viszont nélküle nem akarja elfogadni, tanácstalan vagyok hogyan szoktassam vissza a sima cicire? 11 napos a baba.
2008. okt. 4. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is ugyanebben a cipőben jártam, mint te. Sajnos nem volt más választásom, továbbra is bimbóvédővel szoptattam. És még most is szopizunk, 4,5 hónapja. Eddig nem volt vele gondom, de anélkül, már lehet régen tápszerezném a kislányomat...
2008. okt. 4. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én babám egyszer csak kiköpte a bimbóvédőt, azóta is rendesen szopcsizik. Ez ca 3 hetes korában történt. Várj türelmesen, majd megunja.
2008. okt. 4. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát az én gyermekem 3 hónapja nem unja meg :), de már beletörődtem, annak örülök, hogy szopik egyáltalán! Próbáltam leszoktatni róla, de nem volt elég türelmem hozzá. Én úgy csináltam, hogy kb. a szopizás felénél (amikor már nem olyan mohó), akkor levettem, és úgy tömködtem a szájába a cickót. Néha sikerült, bár nagy szemekkel nézett rám, nem értette, mi van... Illetve éjjel, amikor éppenhogy ébren volt, előfordult, hogy észre sem vette. Aztán néhány "nem evős" alkalom után (nem emiatt!) már nem erőltettem. De próbáld ki, hátha neked sikerül! De ha nem megy, akkor se csüggedj, hozzá lehet szokni, csak mindig figyelni kell, hogy sterilizálva legyen. Én a cicco folyadékban áztatom egy edényben, amit naponta cserélek. Így nem olyan gáz! Sok sikert!
2008. okt. 14. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy-egy alkalommal, amikor nyugodtabb, de azért már éhes a babád, próbáld meg, hogy leveszed a bimbóvédőt és "kísérletezzetek" az e nélküli szoptatással. Nem baj, ha eleinte nem nagyon megy, csak egy-két korty erejéig, legyél türelmes és kitartó. Én így csináltam és kb. 2,5 - 3 hónapos korára teljesen leszokott a bimbóvédőről és kiváló technikával szopott. Ma 7 hónapos és még szoptatom.
2008. nov. 14. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!