Meddig érdemes fejni? Már alig van tejem, babám nem szeret szopizni.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 11:44
1/3 anonim válasza:
Nem írtad, mennyi idős a babád.
A kicsi 6 hónapos koráig mindenképpen érdemes fejni, akkor is, ha kevés tejed van. Minél tovább kapja az anyatejet - még ha csak keveset is -, annál jobb neki.
Az én babám se szopik, én is fejem neki. Úgy tervezem, hogy 6 hónapos koráig kizárólag anyatej (erre minden reményünk megvan, mert sok tejem van), utána pedig 1 éves koráig fokozatosan elhagyjuk a tejet, és hozzátáplálás.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Az én babám sem szeretett szopizni, de az ápolónő tanácsára vettem bimbóvédőt. Ezzel simán tud és szeret is, mondjuk még csak 11hetes. Lehet, hogy neked is megoldás lenne, de ez csak egy tipp.
3/3 anonim válasza:
ha már nagyon kevés van,akkor szerintem ne nyúzd magad. de persze dicséretes, ha kitartasz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!