Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3hónapos kora után miben...

3hónapos kora után miben változik a szoptatás?

Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Kifejtened ezt a kerdest bovebben ? Mert igy teljesen ertelmetlen.

Hogy, hogy miben valtozik ?

Gyorsasag, mennyiseg, tejtermeles, ido intervallum ? Vagy mi ?

2016. okt. 12. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Jó esetben mire ekkora lesz, már nem szoptatsz éjjel-nappal, a gyerek is erősebb és gyorsabban végez, plusz többet bír 1 szopival.

De ezek nem egyik napról a másikra változnak meg.

2016. okt. 12. 13:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindenre,ami változhat!
2016. okt. 12. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Épp három hónaposan szokott lenni egy növekedési ugrás, amikor a baba többet igényel, emiatt gyakrabban kerülne mellre.

De ez nem minden babánál ennyire látványos, főleg ha amúgy is gyakrabban szopott.

Elkezdhetnek mozgolódni a fogai (bár ez is nagyon változó, hogy melyik babának mikor, meg hogy mennyire zavarja a szopizásban a fájó íny vagy sem)

Én eddig három gyereket szoptattam, viszonylag hosszabb ideig, szerintem az "alapszabály", hogy bármikor bármi változhat. :)

2016. okt. 12. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem az elsőnél a leglátványosabb az volt 3 hó körül, hogy elmúlt a hasfájós időszak és kicsit szabadabban ehettem én is, pl. a karfiol, káposzta és társai kisebb mennyiségben már nem okoztak fennakadást.

Növekedési ugrás nálunk is volt többször, olyankor sokszor került mellre a baba. Mi napirenddel hadilábon álltunk, az csak olyan 10 hósan lett kb.

2016. okt. 12. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. ekkor ért abba a korba a lányom, amikor minden elterelte a figyelmét a szopiról(tesó, apa, hirtelen zaj stb.)Éber állapotban gyorsan evett valamennyit, hogy az éhét elverje, és "ment a dolgára", viszont félkómásan, alvás előtt jól belakmározott.
2016. okt. 12. 14:47
 7/8 Eva Hagop ***** válasza:
Ezutan nekem sokkal konnyebb volt. Baba magatol megtalata a mellbimbot, ugyesebben es gyorsabban szopott (ujszulottkent 1-1.5 oraig tartott a szoptatas, 3 honapos koratol max fel ora, neha rovidebb) Nem szunyokalt folyton szopas kozben, es sokkal kenyelmesseb volt nekem (nem fajt mar es nem kellett allandoan athelyeznem otet. harom honap utan tenyleg elveztem a szoptatast.
2016. okt. 13. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Van, hogy pár perc alatt végez, korábban hosszan szopott, de mivel ekkor kezdett fogzani, folyton szopni akar, akár fél óránként csak kicsit megcsócsálni, az masszírozza az ínyét (3 hósan dobta el a cumit is).
2016. okt. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!