3hónapos kora után miben változik a szoptatás?
Kifejtened ezt a kerdest bovebben ? Mert igy teljesen ertelmetlen.
Hogy, hogy miben valtozik ?
Gyorsasag, mennyiseg, tejtermeles, ido intervallum ? Vagy mi ?
Jó esetben mire ekkora lesz, már nem szoptatsz éjjel-nappal, a gyerek is erősebb és gyorsabban végez, plusz többet bír 1 szopival.
De ezek nem egyik napról a másikra változnak meg.
Épp három hónaposan szokott lenni egy növekedési ugrás, amikor a baba többet igényel, emiatt gyakrabban kerülne mellre.
De ez nem minden babánál ennyire látványos, főleg ha amúgy is gyakrabban szopott.
Elkezdhetnek mozgolódni a fogai (bár ez is nagyon változó, hogy melyik babának mikor, meg hogy mennyire zavarja a szopizásban a fájó íny vagy sem)
Én eddig három gyereket szoptattam, viszonylag hosszabb ideig, szerintem az "alapszabály", hogy bármikor bármi változhat. :)
Nekem az elsőnél a leglátványosabb az volt 3 hó körül, hogy elmúlt a hasfájós időszak és kicsit szabadabban ehettem én is, pl. a karfiol, káposzta és társai kisebb mennyiségben már nem okoztak fennakadást.
Növekedési ugrás nálunk is volt többször, olyankor sokszor került mellre a baba. Mi napirenddel hadilábon álltunk, az csak olyan 10 hósan lett kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!