3 hónapos babátok milyen időközönként eszik? Illetve egy evésnél mi az a mennyiség amit meg kell enni?
Az én kislányom 2,5 hónapos, 2-3 óránként eszik nappal 50 és 130 között. Éjszaka 5-6 órát is kibír.Nekem azt mondták, hogy nem lehet túl etetni anyatejjel.
Kis súllyal született a picim, de már majdnem megduplázta a súlyát, és egyáltalán nem kövér baba. Ő is rengeteget eszik.
Ismerősöméknél van egy 5 hónapos kisbaba, ő általában 2-4 óránként eszik. Néha sír evés után, olyankor vállravesszük, vagy hasonfekve tartjuk a kezünkben, büfizik egyet, vagy hány és rendben is van. ha mégsem, akkor egy peluscsere, vagy ringatás. Evés után többnyire elalszik.
nagyjából egy 2 decis cumisüveget kiiszik, de nem mindig fogy el.
Háromhónapos korában gyakrabban evett, de akkor is ennyit, vagy picit kevesebbet. most kb 10 kilós baba.
Ő kisfiú, a nővérkéje viszont nem volt ilyen nagyétkű. ő három hónapos korában ritkábban és kevesebbet evett (pontosan nem emlékszem, mennyit).
Nem tudom, hogy kisbabáknál mennyire eszik többet a fiú, mint a lány.
Meg biztos függ attól is, hogy anyatejet, vagy bébitápot kap-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!