Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy tudnám növelni a tejem...

Hogy tudnám növelni a tejem mennyiségét?

Figyelt kérdés
A bal mellemből ki tudok fejni 120-140 ml-t, viszont a jobb mellemből max. 20 ml jön ki és sajnos szoptatáskor sem jön több belőle. Miért van ez? El fog apadni a tejem? Vagy hogy tudnám elérni, hogy a jobb mellemben is legyen elég tej?
2010. ápr. 25. 07:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minél többet szoptatsz, annál több tej termelődik! Szerintem mikor a bal melledből megszoptattad a babádat, fejd le a tejcsit a jobb melledből is, aztán a következő alkalommal ugyancsak a jobb melledre tedd a babád! Hátha így több lesz a tejcsid!Drukkolok!
2010. ápr. 25. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Rengeteg folyadék!Én "szoktam"sörözni is ,nagyon beindul a tejem tőle:)
2010. ápr. 25. 10:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Rengeteg szoptatós teát iszom, sört milyet igyak? Megpróbálom azt is, mert nagyon szeretném szoptatni a lányomat. 1. válaszolónak is köszönöm. Úgy szoktam, hogy mindig a jobbal kezdem a szoptatást, hogy azt a mellemet mindig érje inger, de eddig nem jártam sikerrel. Ha csak ennyi tej marad a jobb mellemben, attól még fenntartható a balban a tejmennyiség, vagy az is csökkenni fog?
2010. ápr. 25. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ugyanez volt csak fordítva. A bal mellem fele egy nagy összecsomósodott mirigy tele apró cistákkal (16 éves korom óta megvan), a jobb egészséges. A jobba mindig 2x annyi tej volt, mint a balba. 2,5 hónapig húztuk, aztán már nem bírt a jobb mellem eleget termelni. Kínlódtunk egy pár napig (fejés + sűrű szopcsi), de nem változott semmi. Azóta tápszer+tej, mostanra főleg tápszer :(

Éheztetni nem volt szivem tovább...

13 hetes kislány anyuja

2010. ápr. 25. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább alkoholmentes,de nem szokott baj csinálni 3 dl Borsodi sem:)Amúgy az én bal mellemben is harmad annyi tej van mint a jobban.Ne feszengj,lazíts!Volt,hogy 1.babánkat egy mellből szoptattam 2 hétig,a másikat csak fejtem mert szinte levált a bimbóm:(És nem csökkent a tej mennyisége a bőtermő ciciben:)Nyugi!!!

A sörös 3 gyerekes

2010. ápr. 25. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Akár én írtam volna, kettővel feljebb gyakorlatilag ugyan ez.
2010. ápr. 25. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van különbség, de kisebb: a jobban 120 mili van egyszerre, a balban meg 80.
2010. ápr. 25. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Karamalz alkoholmentes sör.

Nagyon finom és nekem bevált.

DM-ben lehet kapni

2010. ápr. 26. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!