Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak? Szopi után ha...

Mit csináljak? Szopi után ha beteszem a kiságyba a 3 hónapos kislányomat tövig kapja be az újját annyira szopja.

Figyelt kérdés
Cumit nem fogad el éhesnek nem éhes,mert hiába kínálom már nem kell neki.Hagyjam szopni az újját?Nagyon nem szeretném,mert féltem a fogait.(igaz még nincs neki)
2008. okt. 1. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.Valószínű, hogy már a fogzás velejárója, amit a kislányod tesz, még akkor is, ha csak hat hónaposan bújik ki az első foga. Az én kisfiam is ezt csinálta két hónapos kora óta. Most négy és fél hónapos. Azt tudom javasolni, hogy adj rágókát a kezébe,akkor azt fogja a szájához emelni.Éjjel viszont ne hagyj a közelében semmit, mert ha eléri és meg tudja fogni, könnyen bekapja akkor is, ha nem látja.Boldog babázást!
2008. okt. 1. 22:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Már 3 hete kínozza a foga,de a rágóka nem kell neki,még a hűthető sem.Próbáltam tartani a szájába,mert Ő még nem tudja,de kiköpi.
2008. okt. 1. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az enyém is csak úgy tud elaludni, hogy az ujját szopja. Vannak olyan babák akiknek a szopási igényük nagyobb, ezért szopják az ujjukat, nem pedig azért mert éhesek. Így nyugszanak meg. Én néha hagyom, hogy a cicin aludjon el (már ha ő is úgy akarja) vagy fogom a kezét, amikor elalszik. De nem mindig van ehhez kedve, néha csak befordul, és a szájába veszi az ujját. Szerintem nem sokat tudsz ellene tenni, ne törődj vele. Majd ráérsz később leszoktatni róla. Most úgyse nagyon fogad el helyette semmit.
2008. okt. 1. 23:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem négy hónapos a babám és 3 hónapos korában kezdte el szopni az ujját. Ez egy megnyugtató reflex a számukra, azt mondta a védőnő. Nem kell félni tőle, talán jó is, mert az mindig kéznél van, nem kell keresgélni, mint a cumit. Általában elhagyják, amint elkezded majd a hozzátáplálást, és kevesebb lesz a szoptatás, de lehet, hogy csak nagyobb korban. Sztem nem kell aggódnod miatta. Jó babázást.
2008. okt. 2. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!