Mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Már 4 hónapja elapadt a tejem, csak egy hónapig tudtan valamennyi anyatejet adni a babámnak, de még mindig az jár az eszemben, hogy mit ronthattam el.

Császárral szültem 26 óra vajúdás után. 30 mp-re hozták be megmutatni a fiam, majd 6 órával később hozták be, de mellre rakni nem engedték. A bababarát kórházban azt mondták, első nap nem fontos a szoptatás, csak ölelgessem meg. 24 órával a születése után hozták szoptatni. Nem akarta bekapni a mellbimbóm, bimbóvédővel sem. Pohárból etettem tápszerrel, plusz lefejt tejjel. 5 naposan az egyik csecsemős megetette cumisüvegből, utána már bekapta a mellbimbóm, de max 1-2-t szívott és annyi. Tovább nem. Akárhányszor próbáltam, nem változott a helyzet.

Vettem egy elektromos mellszívót, mert a kézi nem sokat szívott le. Ezzel annyira fájt a mellszívás, hogy sírtam közben, de csináltam. Egy hónaposan elapadt a tejem.

Mit lehetett volna tenni olyan babával, aki nem szív?

2016. aug. 25. 07:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De, az adott kórház perelhet üzletromtásért és hírnévkárosításért. Persze nem biztos, hoyg megteszi, de ha igen, akkor több százezres nagyságrendü kártérítésröl lehet szó, emellett a perköltségek, ami szintén ilyen mértékü lehet.
2016. aug. 26. 07:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Az interneten több ezer vélemény van több ezer kórházról. De hagyjuk, mert aki ilyen paranoiás, az inkább kezeltesse magát.
2016. aug. 26. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!