Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan melegítsem fel a...

Hogyan melegítsem fel a tejcit a babámnak, forró vízben, vagy kis lábasba öntsem bele?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy forró vízbe nem jó tenni, de akkor hogyan csináljam? Mikróm nincs. Segítség!!! Előreis köszi.
2008. szept. 30. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Én üvegben szoktam melegíteni úgy, hogy az üveget forró vízzel teli kisfazékba állítom. De lábasba öntve is melegítheted, csak vigyázz, nehogy túlmelegítsd (testmelegnél jobban se), és folyton keverd.
2008. szept. 30. 20:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Mikróban nem is szabadna. A cumisüveget tedd egy meleg vízzel teli lábasba (én egy kicsit alá is szoktam kapcsolni, csak vigyázni kell, hogy ne forrjon). Melegítés közben lötyögtesd a cumisüveget, hogy egyenletesen melegedjen.
2008. szept. 30. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!