Hogyan melegítsem fel a tejcit a babámnak, forró vízben, vagy kis lábasba öntsem bele?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy forró vízbe nem jó tenni, de akkor hogyan csináljam? Mikróm nincs. Segítség!!! Előreis köszi.2008. szept. 30. 19:01
1/2 anonim válasza:
Én üvegben szoktam melegíteni úgy, hogy az üveget forró vízzel teli kisfazékba állítom. De lábasba öntve is melegítheted, csak vigyázz, nehogy túlmelegítsd (testmelegnél jobban se), és folyton keverd.
2/2 anonim válasza:
Mikróban nem is szabadna. A cumisüveget tedd egy meleg vízzel teli lábasba (én egy kicsit alá is szoktam kapcsolni, csak vigyázni kell, hogy ne forrjon). Melegítés közben lötyögtesd a cumisüveget, hogy egyenletesen melegedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!