Csak szoptatással alszik vissza a babám. Fog ez változni?
6 hónapos kisfiam van. Megindult nála a fogzás nagyon nyálzik rág mindent. 3Hete éjszakánként oránként kétóránként ébred ilyenkor ha visszaaltatom cumival vagy ringatással akkor kb.fél óra múlva megébred és kezdődik minden elölről. Ha magam mellé teszem és szopizik akkor egyórát alszik megint szopi.....már próbáltam viburcol kúpot,chamomillát,gélt az ínyecskére,de semmi javulás. Pedig nagyon jó alvó baba volt eddig. Este 8-9között alvás 4 órakor szopi reggel kb.8körül szokott ébredni.
Szerintetek a fogai végett felébred és csak a cici tudja megnyugtatni vagy rászokott az éjjeli szopizásra? Azt még hozzá tenném hogy este szopi után beteszem a kiságyba és maga szépen elalszik. Lényegében most arra lennék kíváncsi hogy akinek fogzás miatt éjszakánként sokszor ébredt és szopizással aludt csak vissza amikor már kibújt a fogacska vissza állt a rend ? Bocsi ha hosszúra nyúlt a beszámolóm .
Egy álmos anyuka
Ettől féltem......
Köszi a válaszod
Köszi mindenkinek hát akkor ezt ki kell bírni .
Tudom hogy 7 évesen már nem így fog vissza aludni.Van egy 4 éves fiam is tudom hpgy gyorsan telik az idő,de az ember most fáradt és álmos nem azzal vigasztalom magam hogy xy év múlva mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!