Gyakori fejéssel és szoptatással mennyivel tudtátok megnövelni a tej mennyiségét?
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 14:05
1/3 anonim válasza:
Gyakori fejéssel szinte semennyire(max 1dl tudok fejni,pedig jóval többet eszik a lànyom)
Sokat tettem cicire, plusz grànàtalmàs karamalz. 2 nap órànként cicire tettem,éjszaka kivétel volt. Rengeteg lett a tejem. Azóta is ha növekedési ugràs van,akkor órànként cici és 1 nap alatt helyrejön a mennyiség.
2/3 anonim válasza:
Nekem eddig kb. 3x volt olyan a növ.ugráson kívül, hogy úgy éreztem kevesebb a tej. Ilyenkor vadul elkezdek enni, inni, karamalzt döntöm magamba, hagyom hosszan komfortszopizni a babám. Fejek is, de olyan kevés jön ki, hogy fagyasztani se érdemes, de a babámnak nem adom oda, mert még kevesebb lenne a tejem. Na egy ilyen nap után általában úgy megindul a tejem, hogy másnap majd leesik a cicim, de aztán harmadnap szépen visszaáll a babám igényeihez.
3/3 anonim válasza:
inni, szoptatni, inni, fejni, inni, szoptatni, inni, fejni, inni szoptatni, fejni...kb ez a recept
a csúcs szopis gyerek mellett napi 1,5liter lefejt tej volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!