Hogyan szokott le a kisbabátok a szopizásról?
Igen, ez így van, hogy minket, anyákat sokkal jobban megvisel ez a dolog, mint őket. Én két gyerekemet választottam el, nem magunktól szoktak le, már majdnem két évesek voltak. Mind a kettővel újból gyermeket vártam, ezért hagytuk abba, meg már nekem 'teher' volt. Szerintem hagyd, ha el akarja hagyni, azért teszi, mert neki ez így lesz jó, tudja ő. Megmár nem is olyan kicsi, hogy feltétlenül szopiznia kellene még. Szóval tényleg ez a dolgok rendje, de szerintem inkább így legyen, minthogy el kell vegyed tőle. Az még rossszabb szerintem. Kitartás, s törődj bele! ;)
4 éves kiscsaj, 21 hónapos kissrác, 27 hetes pocakcsajszi anyukájuk
Fiam 21 hónaposan abbahagyta
(6-18 hónapos koráig reggel és este, maradék 3 hónapban csak este cicizett)
Ablakot cseréltünk+szobafelújítás októbet volt és nem volt itthon egy hétig, utána már nem kellett neki. Lányom 13 hónapos, de ő még szopik, reggel , ets és van amikor du ébredés után szopik. Viszont a regglit, estit igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!