Részben szoptatok még, a kislányom 4 hónapos, és még mindig nem jött meg a mensesem, egyáltalán mikorra várható? Hogyan védekezzünk?
Figyelt kérdés
Mert a dokim addig nem ír fel fogamzásgátlót, szoptatni pedig már nem nagyon tudok. és korai lenne még egy picur!2008. szept. 30. 11:01
1/3 anonim válasza:
Ez hülyeség. Szoptatás alatt is szedehető tabi, de csak a Carzette. Ha már egyáltalán nem szoptatsz, akkor szedhetsz bármit. A mensi megjövetele független a Carzettétől!!Bármikor lehet szedni, és lehet nem is jön meg, amíg azt szeded.
Amúgy lehet akár másfél év is , mire megjön.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem tudom miért nem írta fel, hisz tud róla, de azt mondta ő nem bízik benne.... :S
Én meg így parázom... :)
2008. szept. 30. 11:28
3/3 anonim válasza:
én is ezt szedem-lehet,h pont ezért nem jött meg...10 hónapos a fiam-
ez egy hülye doki...hányan estek szoptatás közben teherbe-irja csak fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!