Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Cicin alvás helyett, mit, és...

Cicin alvás helyett, mit, és hogyan?

Figyelt kérdés
11 hetes anyatejes babám napközben és este is cicin alszik el,este nehezen tudom otthagyni,sokáig kell neki.napközben viszont jóllakik és belealszik.cumi nem kell neki.hogyan szokassam le erről?vagy még ráérünk?van amikor hagyom sírni,elalszik,de van amikor nagyon nagyon "kell" neki a cici.
2010. ápr. 18. 08:08
 1/9 A kérdező kommentje:
még annyit,este 8 tól reggel 5-6 is alszik,egyszer sem ébred fel.
2010. ápr. 18. 08:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szánj még rá időt. 11 hetesen még olyan pici, had szopizzon:)
2010. ápr. 18. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
3%
Nagyon fontos a napirend, és az, hogy megtanuljon bizonyos dolgokat a baba. A cicin alvásról is le lehet szoktatni, lehet, hogy 1-2 napot igénybe vesz,lehet, hogy kicsit drasztikus lesz mindkettőtöknek, de sikerülni fog. Minden csak szoktatás kérdése. Van kivétel: amikor fogzik a baba, ilyenkor a cici megnyugtatja.
2010. ápr. 18. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom,hogy mikor felébred akkor szopizik,azután pelus csere,játék,alvás.Tehát nem a cicin alszik el.Kb másfél órát bir fennt lenni,ugyanennyit alszik.
2010. ápr. 19. 10:40
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó:nekem is másfél órát bír fent lenni,én is így csinálom,csal elaludni nem alszik el magától..te leteszed a kiságyba?mert nekem sír és megsajnálom...
2010. ápr. 19. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,reggel mindig az autós hordózóban kirakom az erkélyre aludni,napközben a babakocsiban alszik hason fekve.Sajnos nem alszik a kiságyában.És igen este cicin altatom el én is,mivel együtt alszunk.Napközben pedig kicsit elringatom,és ha látom,hogy csukódik a szeme leteszem.Húúú,visszaolvastam amit leirtam neked,szembesültem,hogy valahogy én sem jól csinálom ezt az elaltatás dolgot.De ez legalább működik...
2010. ápr. 19. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Hagy aludjon el a cicin! Neki még az jelenti a megnyugvást!Ha pedig sír, nyugodtan add neki a cicit! Így biztosan kiegyensúlyozott lesz! Nekem három gyerekem van, mindhárom cicin aludt el sokáig! Szerintem nincs is ennél egyszerűbb altatási módszer:)
2010. ápr. 19. 12:05
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi.az evéssel nem lesz gond ebből?tehát esetleg "túleszi magát"?vagy ilyen nincs?
2010. ápr. 19. 12:11
 9/9 anonim ***** válasza:

az én fiam 7 hos lesz és cicin aludt el 6 hos koráig,mostanában probálom nappal ugy letenni hogy nem alszik el csak jóllakik és megy az ágyba ha látom hogy álmos.általában bejön és szépen alszik is,bár nem mindig...ilyenkor megint cici,de akkor nem szopizik már csak szopogatja,szóval túl nem eszi magát.éjszaka is le le teszem ha én előbb kidölök mint ö és általában elalszik.szerintem a te babád még nagyon kicsi,engedd ott aludni ha akar.én szerettem nézni ahogy elalszik rajtam,amugy késöbb is szépen le lehet szoktatni öket,

ja és az én fiam se cumizik,én is tömtem belé de öklendezik töle, ne bánd,utólag majd meglátod jobb igy

2010. ápr. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!