Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig fog felkapaszkodni...

Meddig fog felkapaszkodni alvás előtt (helyett)?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1 hete már feltérdel (álldogállni még nem álldogáll túl sokat) a kiságyban. Hiába teszem le aludni, mint egy keljfeljancsi , megint feltérdel. És megint és megint és megint. Most is engem néz és vigyorog. Sírás nincs, de már 1 órája ez megy. 1 hete ilyenkor már régen aludt. Este is ezt csinálja. 9 helyett 10-kor, 11-kor alszik el, mert 1-1,5 órát (!) térdel. Ez másnál is így van?
2010. jún. 29. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Hajjaj,nálunk is,annyi különbséggel,hogy az én lányom feláll.100-szor lefektetem ő 101-szer is feláll,félálomban is.Ez megy már másfél hónapja...Várom veled együtt a válaszokat:)
2010. jún. 29. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor otthagytam egyedül. Megunta,hogy nincs kivel szórakozni,és szépen elaludt. Egy-két napig volt,hogy hisztizett,de nem törődtem vele. Azóta nincs gond az elalvással.
2010. jún. 29. 10:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom még nem áll, de ugyanezt csinálta az átfordulásnál és a felülésnél is. Azt gyakorolta még félálomban is. Már előre félek a felállástól. Mindig olyan 1-2 hétig tartott nálunk a nagymozgások után ez az állapot, utána jól begyakorolta és megint aludt rendesen.
2010. jún. 29. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
szia, még pár napig, egy-két hétig, amíg újdonság lesz. aztán meg majd amikor lekzed járni, akkor azzal lesz ugyanez....de majd elmúlik, ne aggódj, visszaáll a rend. én nem foglalkoztam vele, olvastam ilyenkor az ágya mellett. elvolt magában az ágybabn ,visongott, jött ment, aztán amikor elálmosodott, bömböltni kezdett, kapott cicit, és utána elaludt.
2010. jún. 29. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt, 7,5 hós volt, mikor először felállt, pár hét múlva már a kiságyban is. Akármilyen álmos volt, esze ágában nem volt aludni, akkor sem, ha akkor tettem le, amikor már tényleg a kidőlés határán volt. Ahányszor letettem, mindig felállt, volt, hogy kijöttem, de akkor meg egy idő után esett, mint a krumplis zsák, így maradt a hason fekvés-popsi ringatásos módszer. Volt, hogy csak annyit csináltam, hogy visszatettem hasra, betakartam és kijöttem, és vagy 20x megcsináltam és egy idő után már nem állt fel és elaludt. Volt olyan is, hogy csak állt és állt és ordított, hagytam pár percig, majd visszatettem hasra. Persze azért sírt ekkor még, mert elfáradt és visszacsücsülni nem tudott. Aztán megint felállt, sírt én visszatettem és ezt játszottuk jó sokszor. Sokáig ment így, aztán most pár hete már nem kell ringatni, beviszem, tudja ő, hogy aludni kell, de elmászkál a kiságyban, kikötözi a madzagokat, aztán lefekszik és elalszik magától. És most 10,5 hónapos.

Kitartást!

2010. jún. 29. 14:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, úgy látszik nem csak mi vagyunk ebben a helyzetben!

Olyan aranyos amúgy ilyenkor, kis vigyori....

Előbb-utóbb meg állni is fog, meg körbejárkálni, szóval....

Amúgy meg ez legyen a legnagyobb problémánk :), csak kíváncsi voltam :)

2010. jún. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!