Meddig fog felkapaszkodni alvás előtt (helyett)?
Nálunk is ez volt, 7,5 hós volt, mikor először felállt, pár hét múlva már a kiságyban is. Akármilyen álmos volt, esze ágában nem volt aludni, akkor sem, ha akkor tettem le, amikor már tényleg a kidőlés határán volt. Ahányszor letettem, mindig felállt, volt, hogy kijöttem, de akkor meg egy idő után esett, mint a krumplis zsák, így maradt a hason fekvés-popsi ringatásos módszer. Volt, hogy csak annyit csináltam, hogy visszatettem hasra, betakartam és kijöttem, és vagy 20x megcsináltam és egy idő után már nem állt fel és elaludt. Volt olyan is, hogy csak állt és állt és ordított, hagytam pár percig, majd visszatettem hasra. Persze azért sírt ekkor még, mert elfáradt és visszacsücsülni nem tudott. Aztán megint felállt, sírt én visszatettem és ezt játszottuk jó sokszor. Sokáig ment így, aztán most pár hete már nem kell ringatni, beviszem, tudja ő, hogy aludni kell, de elmászkál a kiságyban, kikötözi a madzagokat, aztán lefekszik és elalszik magától. És most 10,5 hónapos.
Kitartást!
Köszi a válaszokat, úgy látszik nem csak mi vagyunk ebben a helyzetben!
Olyan aranyos amúgy ilyenkor, kis vigyori....
Előbb-utóbb meg állni is fog, meg körbejárkálni, szóval....
Amúgy meg ez legyen a legnagyobb problémánk :), csak kíváncsi voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!