Más is volt már így, szoptatás alatt nagyon lefogytam, hogy lehetne visszahízni? Bármennyit eszem nem látszik.
Nézess egy pajzsmirigy hormont!
Ha az rendben, akkor ne "bármennyi" egyél, hanem pontosan annyit, amennyi kell. Elő a grammpontos konyhai mérleget és a kcal -táblázatot.
Aki mindig vékony volt, az könnyen esik abba a hibába, hogy amit ő soknak gondol, az kevés.
Ugyanaz, mint a túlsúlyosoknal, csak fordítva.
A jelenlegi súlyod növeléséhez ~2500 kcal kellene szoptatas nélkül.
A szoptatás még ~500 pluszt igényel.
3000 kcal-t nem könnyű egészséges étrenddel bevinni, mert építőmunkás mennyiségeket igényel.
Én vékony voltam mindig, nem sokat híztam terhesen, de jó lenne ga megmaradna, félek, hogy nagyon visszafogyok. Ezért már most kérdezgettem, mit tudok tenni.
A kalória számolgatás is jó, én anno napi 2800-3000 -el hiztam, de az valóban brutális mennyiség, egész nap főztem, ettem, recepteket kerestem, bevásároltam. Gyerek mellett hogy kivitelezhető, nem hiszem.
Védőnő szerint nagyon fontos, hogy ne maradjon ki étkezés, napi 5-6*, mint most a cukor diétám alatt. És valóban laktató legyen, ne csak simán éhségfedő kaja.
Meglátjuk.
Sok sikert a hízáshoz! Tudom milyen nehéz
Basszus, de jó neked! Nekem ez a versenysúlyom szintén 175-höz és nem bírom visszafogyni a szoptatás miatt.
(cseréljünk ruhatárat, hihihihi)
Pont ma akartam kiírni én is egy hasonló kérdést. :)
Majdnem 5 hónapos a kisfiam (második gyerek) és vékonyabb vagyok, mint a szülések előtt, bármennyit eszem. Nálam ráadásul a többet evés sem használ, mert akkor többször megyek wc-re. Irtó gyors az anyagcserém alapból.
165 cm vagyok és 47 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!