Avent mellszívót vettem, de nem tudok vele fejni, nem igazán csinál vákumot. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 14:44
1/6 anonim válasza:
Nézd meg körben, hogy jól rápattintottad-e a szilikont a tölcsérre, esetleg lehet, hogy nem, és "beszökik" a levegő, emiatt nem képződik vákuum.
2/6 anonim válasza:
szerintem semmit.....nekem se működött. Add el, és vegyél Medela gépit, az szív rendesen.
3/6 anonim válasza:
nekem is avent van szerintem nagyon jo könnyen és gyorsan tudom lefejni a tejet azt a fehér dugoszerűkis dolgot elöször én is rosszul tettem bele alurol tedd bele
4/6 anonim válasza:
Rosszul lehet helyére pattintva a fehér szelep, vagy a membrán. Én is jártam így. Nekem csak az Avent jött be egyébként, pedig sokfélét próbáltam, elektromosakat is.
5/6 anonim válasza:
nagyon rossz.én is azt vettem ,de a kórházban a csecsemősők mondták,hogy vegyek medela elektromost nagyon jó igaz 25.000.- de megéri a kórházban is ezt a márkát használták
6/6 anonim válasza:
próbáld meg a szilikon párnácska nélkül, úgy jobban "tapad", kell 2-3 perc, mire rendesen rááll a kezed az első pár fejésnél, hogy mennyire kell nyomogatni (nem kell teljesen benyomni a kallantyút)
a másik, hogy úgy tedd cicire a tölcsért, hogy be van nyomva a kar, aztán engedd föl és kezdj pumpálni
valamint azt hittem, hogy hülyeség, de tényleg úgy volt, hogy ha rákoncentráltam, akkor nem akart jönni egy csepp se, de ha ellazultam, a babára gondoltam, vagy egyszerüen csak nem figyeltem oda, akkor jött a tej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!