Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kézi mellszívón lehet a...

Kézi mellszívón lehet a szívás erősségét álllítani? Aventet kaptam és kipróbáltam - nem tűnik valami nagyon erősnek.

Figyelt kérdés
Megemeli a mellbimbómat ugyan, de én valami erőteljes szívóerőre számítottam. Még nem szültem, 4 hetem van hátra, csak szeretnék biztosra menni. Ha ez nem jó így, akkor még időben vennék egyet, mert ezt kaptam, bár még senki nem használta.
2008. szept. 28. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Az elején kell csak erősen szívnia, amíg vákuumot csinál. Utána kézzel is rásegíthetsz. Egyébként a legjobbak az elektromosak, szerintem a kéziek nem sokat érnek. De sokkal olcsóbbak. Ha nem kell majd sokat fejned, ez is megteszi.
2008. szept. 28. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Avent volt, és semmi gond nem volt vele. Nézd meg, hogy az a kis fehér szelep (az enyémben olyan volt) nem sérült e. Mert ha az, cseréld ki.
2008. szept. 28. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Avent van, kézi és imádom. Próbálkozz vele, nem kell annak erősen szívnia, a lényeg hogy vákuumot csináljon... Rá kell érezni és menni fog!
2008. szept. 28. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mind a kettő van, és ha sok tejed van akkor célszerű beruháznod egy elektromosba, mert gyorsabb és mellbimbó kimélőbbbbbb szerintem!
2008. szept. 28. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha ugyanazt írtam, mint a többiek, engem miért kellett lepontozni? Ne kérdezz inkább semmit, ha nem tudod elfogadni a neked nem tetsző válaszokat.

Az első válaszoló

2008. szept. 30. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!