Van egy 4 eves kis fiam akit meg szoptatok mert nem tudom leszoktatni van valami otletettek?
"Es rosszul irtam nem 6 honaposan kapta meg az oltast hanem fel evesen"
Könyörgöm, gondolkozz már egy kicsit.
En igy csinaltam:
Kapott dobozos kakaot, olyan mars meg milky wat izut. Lehet venni. Szivoszalas. Imadja
Ide felesleges az időt pazarolni,tuti,hogy kamu kérdés.
Ha tényleg így lenne,ahogy a kérdező állítja,akkor az orvos,óvónéni,bébiszitter,a kérdező férje,nagymama,nagypapa stb már rég észrevette volna,hogy baj van és intézkedik.
Az meg,hogy nem tudja,hogy a 6 hónap = fél év már csak hab a tortán.
Itt a nyári szünet,biztos nem tud magával mit kezdeni.
Kérdező,én a helyedben kihasználnám ezt az időt és valami értelmeset csinálnék,mert ha jön az egyetem/főiskola utána meg a munka már nem lesz időd ilyen baromságokat kiirkálni,annak is örülni fogsz,ha lesz pár szabad órád,amikor csak lazítasz.
Nem csoda, hogy szegény gyerek nem beszél és le van maradva mind szellemileg mind testileg. Én is visszafejlődtem éveket, ahogy olvastam a kérdésed meg a kommentjeidet.
Sajnálom a fiadat nagyon, mert beteg, segítségre lenne szüksége, de meg már évek óta nem teszel semmit. A mi fiunk sem beszélt 2 évesen, sőt 2,5 évesen is csak pár szava volt, de mi cselekedtünk. Elvittük pedagógiai szakszolgálathoz, hogy megnézzék nincs-e valami baj és kapott korai fejlesztést. Pikk-pakk behozta a lemaradását. De ő legalább értette, ha beszéltünk hozzá, kialakulóban volt a szobatisztaság nála. De a te fiadnál nagyon nagy problémák vannak és még csak most jut eszedbe, hogy segítséget kérjél... Kész... Neked tényleg nem kellett volna gyereket vállalnod.
nem 6 honaposan kapta meg az oltast hanem fel evesen
te hány évesen lettél debil?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!