Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van egy 4 eves kis fiam akit...

Van egy 4 eves kis fiam akit meg szoptatok mert nem tudom leszoktatni van valami otletettek?

Figyelt kérdés
Mar mindent ki probaltam de meg semmi nem valt be. Es nemis latom rajta h abba szeret e hagyni de en mar nem akarom szoptatni nagyon meg terhelo napi 24 oraba csinalna ha tehetne nagyon kiborito es mar fajdalmas is
2016. júl. 3. 23:19
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
nem 6 honaposan kapta meg az oltast hanem fel evesen -Hú Kérdező, nálad is vannak bajok.
2016. júl. 5. 07:52
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Előre is bocs, de az írásod alapján te se vagy a helyzet magaslatán a verbális kommunikáció terén. Nyilván nem normális a fiad viselkedése, legkésőbb 3 évesen illene legalább rövid mondatokban beszélnie, figyelnie meg már régen kellene. Kapd össze magad ls vidd el a gyereked orvoshoz! De te is tudod, hogy gond van.
2016. júl. 5. 08:07
 33/40 A kérdező kommentje:
Hogy hogy verbalis most ezen mitt nem lehet erteni hogy az oltas miatt let valami problema?????? Kertem ido pontott elfogom vinni. Csak tanacsot akartam kerni vagy valami otletett hogy szoktasam le a cicirol nem oktatast bantast..mindegy azert koszonom a valaszokat
2016. júl. 5. 12:15
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

"Es rosszul irtam nem 6 honaposan kapta meg az oltast hanem fel evesen"

Könyörgöm, gondolkozz már egy kicsit.

2016. júl. 5. 13:08
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Értem mit akarsz mondani, de az írásod, fogalmazásod borzalmas, a szavak kétharmada hibásan van írva, nem tagolod a mondadód és a fogalmazásmód is zavaros, a mondatok közötti kohézió esetleges. Ebből gondolom, hogy a szóbeli kommunikációd se tökéletes és ez bizony igencsak hatással van a gyereked beszédfejlődésére.
2016. júl. 5. 14:06
 36/40 A kérdező kommentje:
Semmi gond nincs ahogyan feltettem a kerdest csak egyesek nem ertik.. Na mindegy nem vagyok analfa hogy nem tudom magamat masal megertettni sok okoskodo feliratkozik hogy el mondja hogy kell irni olvasni koszonom meg ertettem
2016. júl. 5. 16:21
 37/40 anonim ***** válasza:
87%

En igy csinaltam:

Kapott dobozos kakaot, olyan mars meg milky wat izut. Lehet venni. Szivoszalas. Imadja

2016. júl. 5. 23:41
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Ide felesleges az időt pazarolni,tuti,hogy kamu kérdés.

Ha tényleg így lenne,ahogy a kérdező állítja,akkor az orvos,óvónéni,bébiszitter,a kérdező férje,nagymama,nagypapa stb már rég észrevette volna,hogy baj van és intézkedik.

Az meg,hogy nem tudja,hogy a 6 hónap = fél év már csak hab a tortán.

Itt a nyári szünet,biztos nem tud magával mit kezdeni.

Kérdező,én a helyedben kihasználnám ezt az időt és valami értelmeset csinálnék,mert ha jön az egyetem/főiskola utána meg a munka már nem lesz időd ilyen baromságokat kiirkálni,annak is örülni fogsz,ha lesz pár szabad órád,amikor csak lazítasz.

2016. júl. 6. 02:56
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem csoda, hogy szegény gyerek nem beszél és le van maradva mind szellemileg mind testileg. Én is visszafejlődtem éveket, ahogy olvastam a kérdésed meg a kommentjeidet.

Sajnálom a fiadat nagyon, mert beteg, segítségre lenne szüksége, de meg már évek óta nem teszel semmit. A mi fiunk sem beszélt 2 évesen, sőt 2,5 évesen is csak pár szava volt, de mi cselekedtünk. Elvittük pedagógiai szakszolgálathoz, hogy megnézzék nincs-e valami baj és kapott korai fejlesztést. Pikk-pakk behozta a lemaradását. De ő legalább értette, ha beszéltünk hozzá, kialakulóban volt a szobatisztaság nála. De a te fiadnál nagyon nagy problémák vannak és még csak most jut eszedbe, hogy segítséget kérjél... Kész... Neked tényleg nem kellett volna gyereket vállalnod.

2016. júl. 6. 19:57
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

nem 6 honaposan kapta meg az oltast hanem fel evesen

te hány évesen lettél debil?

2016. júl. 9. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!