Van egy 4 eves kis fiam akit meg szoptatok mert nem tudom leszoktatni van valami otletettek?
Figyelt kérdés
Mar mindent ki probaltam de meg semmi nem valt be. Es nemis latom rajta h abba szeret e hagyni de en mar nem akarom szoptatni nagyon meg terhelo napi 24 oraba csinalna ha tehetne nagyon kiborito es mar fajdalmas is2016. júl. 3. 23:19
11/40 anonim válasza:
Ha mindig engedsz, akkor vagy te menj el pár napra vagy ő menjen nagyszülőkhöz.
12/40 anonim válasza:
"mindig meg hatralok es inkabb adok neki"-itt a válasz. Ne hátrálj meg. Légy határozott és következetes!!!
13/40 anonim válasza:
Nekem ugy tunik, hogy neked sokkal inkabb nehezedre esik a levalas, nem igaz? Nem tudom mas hogy van vele, de ha en azt mondom valamire az 5 es 3 eves lanyaimnak, hogy nem, akkor az NEM es kesz! Ok is megertik mar. Nem ertem miert kell itt jatszani a martirt, egyszeruen nem kapja meg tobbszor a cicit es kesz, ha kell elmagyarazod neki, es ennyi, meg kell hogy ertse. Ha sir, akkor sir, ez van, ilyenek a gyerekek, mas "fegyveruk" nincs a szulok ellen, es ugy tunik teged ezzel siman sakkban is tart a fiad! Azt mar meg se merem kerdezni, hogy ovodaba nem jar? Mert ott nyilvan nem tud elni vele, nem tud hisztizni erte, tehat ha nem tudod leszoktatni, az csak a te hibad, mert nem tudsz nemet mondani otthon!
14/40 anonim válasza:
Azért iskolás korára szoktasd le.
15/40 A kérdező kommentje:
Hat mar probaltam evel a bekenes dologal de nem nagyon erdekelte az a baj hogy nem lehet meg beszelni vele mert egyaltalan nem beszel es nemid nagyon figyel mikor beszelek hoza... Fel evesen meg kapta az oltast es onantol kezdve valsmi tortenz vele elotte se beszelt csak par szot de most meg annyit se mint regen.. Ido pontot akarok kerni hogy kideruljon mi baja van es vele nem volt semmi gond szuletesekor egeszsegesen szuletett es jo utembe fejlodott mint a tobbi vele egyidos kis gyerek most meg lassan 4 eves es repked a kezeivel nem szoba tiszta nem beszel es hamar ideges lesz ha nem ugy van ahogy o szeretne
2016. júl. 4. 18:38
16/40 A kérdező kommentje:
Elnezest a helyesirasert meg nem jar ovodaba nem reg jottunk haza Angliabol. Eloszor ido pontott szeretnek kerni hogy fel merjek hogy mi alla haterbe hogy nem beszel nem a sirasert nem valasztottam el csak van egy kis huga is akit meg szoptatok es igy eleg nehez hejzetbe vagyok es sajnos nem lehet neki el magyarazni hogy nincs cici mert nem fogja fel
2016. júl. 4. 18:47
17/40 A kérdező kommentje:
De persze nem fogom iskolas koraig szoptatni
2016. júl. 4. 18:49
18/40 A kérdező kommentje:
Sajnos vele nem lehet meg beszelni mert nem erti meg. Nem fogja fel beszelni nem tud fel evesen kapot szurit. Azota furcsan viselkedik repked. Nem szoba tiszta most probalkozok vele hogy jo ido van de eleg nehezen megy ezis beszelni nem beszelt elotte csak par szot mami dady baba stb ugy hogy el akarom vinni higy kideruljon mi baja van
2016. júl. 4. 20:39
19/40 A kérdező kommentje:
Hogy
2016. júl. 4. 20:40
20/40 anonim válasza:
Hu, hat basszus, akkor ott sajnos nagyon komoly fejlodesbeli dolgok allnak a hatterben, de ez akkor se mentseg sajnos. Mi az hogy nem erti meg? Nez maga ele bamban, vagy hogy erted??? Az a baj, hogy mar reges regen el kellett volna vinned, nem hiszem el, hogy Angliaban nincs vedono, vagy nem jartatok gyerekorvoshoz, aki latta volna hogy nincs rendben valami. Bocs, de ez teljes mertekben a te hibad!!!! Neked latnod kellett, megse leptel. Ennek ellenere tovabbra is azt mondom, barmi is a baj vele, nem ez fogja megoldani, ne engedd neki is kesz? Huga hany eves?? Ha elmult 1 akkor ot is egyszeruen valaszd le, es kesz, igy nem lesz vita. Idopontot pedig sos.-ben surgosen kerjel, mert nagyon nagy baj van a fiaddal, es mar igy is elkestel vele sajnos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!