Van egy 4 eves kis fiam akit meg szoptatok mert nem tudom
leszoktatni van valami otletettek?
Angliaban nincs is felevesen oltas! Mi az, hogy 6 honaposan tortent valami? Felevesen meg nem annyira ertelmesek a babak, hogy ebben tul nagy visszaeses legyen eszreveheto. Azota is feleves szintjen van 4 eves letere? Eddig nem tunt fel, hogy valami nem oke? 4 eves es szavakat se mond? Angliaban nem jart nurserybe? Hogy ertettek meg? Nem jeleztek feled a gondozok, hogy valami nem oke a gyerekkel?
2016. júl. 4. 21:57
Mit hablatyolsz össze???
Fèl èvesen pár szót mondott???? Aztán az oltás óta nem mond semmit????
Ès 4 èvig nem tűnt fel, hogy èrtelmi fogyatèkos a kisfiad ès fejlesztèsre kellene vinni????
2016. júl. 4. 22:04
Hagyjuk máR,ekkora kamu kérdést.4 éves a gyerek,de senkinek nem tűnt fel,hogy fogyatékos???? Na ez kizárt.
2016. júl. 4. 22:07
24/40 A kérdező kommentje:
3 es fel eves decemberbe tolti a 4 et. Es rosszul irtam nem 6 honaposan kapta meg az oltast hanem fel evesen es volt nalunk kint vedono de o semmit nem latott ami eltero lenne kerdeztek hogy beszel e mar mert volt egy nyomtatvany amit a vedono hozott hogy azokbol a feladatokbol mit tudd o es kitoltotem es nem volt vele problema.centerbe kellet volna vinunk de nem vittem el mert kozbe haza jottunk.es nem szellemi fogyatekos mi vagy te orvos??? Hogy ijet feltetelezel enis tudom hogy valami nem normalis nala azert fogom orvoshoz vinni
25/40 A kérdező kommentje:
A te fiad mar perfekten beszelt mondatokba 2 evesen ....??? Vanak 2 eves
Kisfiuk akik lasabban kezdenek el beszelni errol hallotal mar?? Masfel evesen o is mar mondogatott szavakat abba a korba az meg elfogadhato es meg ertette magat mindig mindenkivel meg muttata hogy mit szeretne 2 evesen meg nem kotelezo mondatokba beszelni egy kis gyereknek nem egy formak amugyse a gyerekek.a fiam az oltas ot ijen mijotta meg kapta az angliai vedo no amugyis parszor jott ki hogy minden rendbe csak meg nezte elkerte a kis konyvet le irta benne h jart nalunk nincs semmi gond es enyi
26/40 A kérdező kommentje:
1 es fel eves lesz a huga. A vedono nem mondott semmit mikor ki jart hozzan csak neha fel hozta hogy centerbe vigyuk el az ijen jacco haz feleseg
6 honap= fel ev. De masfel, ketto es fel, sot harom es fel evesen sincs oltas Angliaban!
2016. júl. 4. 23:20
28/40 A kérdező kommentje:
Ne haragugy de te eltel kint 5 evig Angliaba vagy en??? Masfel evesen kapta meg aszt az oltast amirol beszelek irok..
Nezd mar meg legyszi a gyereked red bookjaban, hogy milyen oltas volt az! Mert most mar baromi kivancsiva tettel. Egyebkent ha szamit, igen, Angliaban elek.
2016. júl. 5. 01:26
A fiad lassan 4 éves,nem kettő.Már beszélnie kellene.Ja és mint írod nem figyel oda,ha beszélsz.Felelőtlen vagy,hogy eddig nem vitted el semmilyen orvoshoz.Kiárt,hogy nem vetted észre,hogy valami nem oké.
2016. júl. 5. 06:51
Kapcsolódó kérdések: