6,5 hónapos, és elapadt a tejem, de már mindent eszik, kell adnom neki tápszert?
Figyelt kérdés
Tejpépet szoktam neki adni.Meg bébiételeket.Meg ma főztem neki elöször.Húslevesből adtam neki:fehér,sárgarépát,zellert karalábét,csirkehúst,petrezselymet.2010. ápr. 14. 16:56
1/5 anonim válasza:
Igen! 1 éves koráig minden nap kell kapjon tejterméket, amiből legalább fél liternek tejnek vagy tápszernek kell lennie. 1 éves korig a tej/tápszer a fő táplálék...
2/5 anonim válasza:
nem, most már ne kezd el tápszerezni. a tejpép az tápszer +gabona, + sajt-túró-joghurt esetleg babatej. a gyümölcsökben és zöldségekben rengeteg kalcium van.
3/5 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy kell még a napi fél liter tejalapú ital. De tejet csak 1 éves kor felett javasolják, így addig marad a tápszer.
4/5 anonim válasza:
Mi az, hogy ne kezd el tápszerezni? Mintha valami méreg lenne. Szerintem a tejpép kevés. Egy pohár/ 2dl tápszert még minimum adnod kéne, hogy meg legyen az fél liter tejtermék. Ennyi idősen még korai a túró, joghurt, sajt stb. Azt majd úgy 8 hónaposan kezd el.
De szerintem kérdezd meg a védőnőt is.
Amúgy ha eddig nem ismerte a cumisüveget, akkor azt kihagyhatjátok és ihatja a tápszert pohárból,csőrösből.
5/5 anonim válasza:
1. vagyok tej= anyatej (én így értettem). De 1 éves korig nem hagyható el semmiképp az anyatej ha nincs, a tápszer. Ui. sem a hús, sem pedig a többi fehérjetartalmú élelmiszer nem fedezi még a baba igényét, bármennyit is kap, hisz ezekből csak kis mennyiséget eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!