Hova lett a tejem? Tegnap délben a jobb ciciből szopi után lefejtem még 100 ml. Este a Kislányom nem akart cicizni, na mondom akkor fejés. Akkor láttuk, hogy egyik ciciből sem jött a tej.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 08:13
1/4 anonim válasza:
Vagy nem tudtad megindítani a tejet vagy tényleg "üres"volt.Lehet elapad a tejed..mekkora a lányod?
2/4 anonim válasza:
Azóta volt cicizés, fejés? Nem nagyon hiszem hogy néhány óra alatt elapadna a tejed, inkább csak nem sikerült megindítani, nekem sohasem sikerült egy cseppet sem leszívnom de a fiam 8 hónapos koráig csak anyatejet kapott, a mellszívógép nem "gerjesztette" a cicimet:)
3/4 A kérdező kommentje:
Ma két hetes a pici Lányom. Bizony volt cicizés, és mérlegelés is. Átlagban egy szopizásnál megvan a 90 gramm.
Nem tudom mi lehetett tegnap.
Sokszor szopi előtt egy kis pumpálással nyitom meg a tejcsatornákat, de mondom........tegnap este reménytelenül pumpáltam mindkettőt.
Csak arra tudok gondolni, hogy a stressz és a fáradtság.
Húzós, sírós napunk volt tegnap, és estére picit kiborultam.
2010. ápr. 14. 15:54
4/4 anonim válasza:
Ettél-ittál rendesen?Nekem akkor ment el estére,ha nem ittam eleget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!