Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A 10 hónapos kislányom csak a...

A 10 hónapos kislányom csak a bal mellemből akarja a tejet. Hogy szoktassam rá a jobb oldalira? Félek, hogy az teljesen elapad.

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogyan szoptatod, ulve vagy fekve. Ha fekve, akkor fekudjel a masik feledre, az agy masik felere, es add neki oda mindegyik melledet.
2009. jan. 15. 01:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Néha fekve, néha ülve szoptatok. Folyamatosan próbálom rátenni, kínálom neki, de egy-két szívás után visszakönyörgi a másik cicit. Ha nem engedek neki, akkor inkább nem eszik, és belekarmol.
2009. jan. 15. 01:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Ismerős :)

Nekem is csak a bal mellemet fogasja el, ezért a jobbra hónaljtartásban teszem. Ebben a helyzetben úgy tud szopizni a jobb ciciből, hogy a jobb oldalán keszik :D

2009. jan. 15. 05:52
 4/8 anonim ***** válasza:

fogasja = fogadja

keszik = fekszik

nagyon korán van... :)

2009. jan. 15. 05:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is a bal mellemet fogadja el leginkább.A másikat csak úgy,ha épp elaludni készül vagy felébred és még félálomban van.Én akkor szoktam erőltetni neki a "nemszeretem cicit".De nekem legalább ilyenkor elfogadja.
2009. jan. 15. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
05:52-es vagyok. Nekem is elfogadja a jobb cicit ha kómás :) A hajnali szopit ott kezdjük és akkor nincs bunyó.
2009. jan. 15. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Először nekem is csak a bal oldalról szopizott, de ma már mindkét oldalról. Próbáld meg hogy az ágyon te fekszel fordítva, hogy ő pont ugyanúgy feküdjön mintha a jobb oldalról szopizna, így be tudod "csapni". A másik ami nekünk bevált, az a szoptatós párna (ha nincs el ne rohanj venni, egy nagy párna is megteszi) amire ugyanúgy fektettem, mintha a bal oldalról enne, csak arrébb húztam és a jobb oldalt adtam oda neki (ez végül is a hónaljtartás, csak így nem kell tartanod őt, és neki is kényelmesebb). Néhány hét múlva már gond nélkül evett mindkét oldalról.
2009. jan. 15. 11:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Mindenképp kipróbálom.
2009. jan. 15. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!