Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi az a gyümölcslé, ami...

Mi az a gyümölcslé, ami biztos nem okoz hasfájást a szoptatott babánál?

Figyelt kérdés
A kórházban őszibaracklevet adtak első gyereknél, de úgy tudom, az is okozhat hasfájást. Őt nem is tudtam szoptatni, cumizavaros lett. Most a másodikkal mindent megtennék, a bő folyadékbevitelt mivel segíthetem a víz mellett?
2016. jún. 18. 13:13
 1/6 Bella169 ***** válasza:
Őszilét nyugodtan ihatsz. Az tejmennyiségnek is jót tesz. A sárgabaracklé okozhat hascsikarást.
2016. jún. 18. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Ki tudja ezt megjósolni. Én narancslevet meg almalevet ittam, nagyon nem kellett volna.. aztán ittam baracklevet is, úgy emlékszem azzal nem volt baj. Ki kell tapasztalni. Szerintem nincs egyetlen dolog sem, amelyik semmilyen gondot nem okoz egyetlen babánál sem ahogy vannak babák akik mellett bármit ihatsz szinte, nem okoz gondot.

Én persze a narancs után egy kicsit utánanéztem a dolgoknak, próbáltam almát meg barackot inni ami ugye a hozzátáplálási táblázat elején van de az alma se volt jó. Azóta se bírja. :/ (9 hónapos lesz)

2016. jún. 18. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Abszolút babafüggő, nem tudni előre. Tejszaporításra inkább Karamalzt igyál, sokkal hatékonyabb minden gyümölcslénél és nem okoz hasfájást.
2016. jún. 18. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinel valtozo. En az elso hetekben kizarolag almat es kenyeret tudtam enni es vizet inni! Minden mastol fajt a hasa.
2016. jún. 18. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, én szűrt almalevet iszom , napi szinten 1 litert az egyéb folyadékok mellett (víz, tea). Nem hasfájós.
2016. jún. 18. 22:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 19. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!