2 hónapos,5 kg-s kisfiam 450-550 gr között szopik. Nem kevés ez?
Szia!
Nincs olyan, hogy ennyit meg annyit kellenne ennie.Vannak babák, akik jobban hasznosítják az anyatejet.Ezért nincs kaki sem.Anyatejes babánál az is normális, ha egy hétig nincs kaki, ha nem fáj a hasa, nem erölködik.A hízás teljesen jó, a havi fél kilónak kell meglenni.Az én fiam hat hónaposan se evett többet napi fél liternél, mégis hízott hat hónap alatt 4,5 kilót.Szerintem ne méregesd, hogy mennyit eszik.Ha hízik, elégedett, nem éhes, akkor elég neki annyi, amennyit eszik.
Segíteni nem hiszem hogy tudok, de nálunk is detto ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy nem tudom, hogy egy alkalommal hány gr-ot eszik.
2 hónapos a babám, nekem is nappal fenn van,alig alszik, eredetileg 3 óránként kel, de előfordul, hogy a 3 óra alatt semmit nem alszik, az éjszakát mi se aludjuk át, felkel 1-2x enni, egy órát szopizik (bár a védőnő azt mondta, hogy háromnegyed óránál többet ne engedjem), sokszor bealszik evés közben.
Ma lesz az 5.napja, hogy a babám nem kakilt, de pisi szokott lenni.
Minderre a védőnő azt mondta, nyugodjak meg, amíg eszik, a súlya gyarapszik, addig nincs semmi probléma.
Ennek ellenére már én is tisztára belebetegszek az aggodalomba (mert mindig azokat a jeleket látom, hogy éhes), és a tejcim egyre kevesebb...
Szóval nyugodj meg,nem feltétlen kevés, mert a hízása elég.Bár valóban kicsit keveslem én is ezt a 450-550 grammot, de a babádnak lehet, hogy ennyire van csak szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!