Ha megfáztam és belázasodtam, szoptathatok?
Szia! én ugy tudom h nem mert "lázas"tejet szív ki a pici.
mihamarabbi gyógyulást!
Szia!
Én pont a napokban kérdeztem meg a gyermekorvost ezzel kapcsolatban. Ő azt mondta,hogy náthásan,betegen lehet,csak lázasan nem. Mondta,hogy egy lázcsillapítót kell bevenni,és amint lement a láz,már lehet szoptatni. Kérdeztem,hogy ilyenkor a "lázas" tejet le kell-e fejni,de azt mondta nem kell. Ha nincs már láz,lehet folytatni a szoptatást:)
Szia!
A fenti válaszadók biztos, nekem fognak esni, de bizony én szoptattam lázasan. Mivel hirtelen lettem beteg, és hála istennek nem volt, és azóta sincs itthon tápszer, nem tudtam mást csinálni. A pici lányom gond nélkül elfogadta, nem lett nyűgös, nem maradt éhes, nem volt nyugtalan és beteg sem lett. Szerintem szoptathatsz nyugodtan, csak fokozottan figyelj a babádra, nézd a hőjét állandóan, és figyeld a hangulatát. Szerintem semmi baja nem lesz, hiszen, mint ahogy azt az egyik előttem válaszoló írta, már az ellenanyagot is kapja.
Akik meg vannak győződve, hogy lázasan nem szabad szoptatni, mire alapozzák ezt???
atyauristen mennyi hulye ember:)))
mar elnezest!! eleve megvaltozik a tejnek az ize is ha lazas az anya1 tobb orvos is mondta, hogy nem lehet szoptatni lazasan az utolso valasziro is nagyon okosnak teszi magat, de ha lenne egy csepp esze nem szoptatta volna lazasan a gyermeket,mivel nem volt megtette:S meg szerencse hogy nem lett baja a gyerekenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!