Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit jelent, hogy egy étel,...

Mit jelent, hogy egy étel, ital 'allergizál'?

Figyelt kérdés
Ha eszek valamit, akkor azonnal jelentkezik a babánál az allergia vagy majd később? Pl. eper, mogyoró, stb, amire azt mondják, allergizál. És hogy veszem észre, ha allergiás valamire? Piros pöttyök? Az akkor is van, ha csak vajas kenyeret eszem és állítólag hormonális.
2010. ápr. 11. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
az én kisfiam a tojásra és a tejtermékre allergiás,amit én megettem.először piros pöttyök jelentek meg rajta,aztán elkezdett hámlani az arca és viszketett neki.kapott krémet,nekem meg le kellett állnom minden tejtermék és a tojás fogyasztásával.még ételbe sem főzhetem bele,míg szopizik.múltkor 2 sajtos stanglitól lett borzasztó pöttyös.
2010. ápr. 11. 18:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Bármi lehet jele az allergiának, ilyenkor az étel/ital valamelyik összetevője erős immunválaszt vált ki, és a szervezet reagál. Lehet hasmenés, fogyás, pöttyök, fulladási roham, ödémásodás. Bármi olyat tapasztalsz, ami a normális állapotától eltérő, az lehet allergia.
2010. ápr. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!