Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány g kell szopiznia 3hónapos...

Hány g kell szopiznia 3hónapos kisbabának, nekem első babám és állandóan az a fóbiám, hogy kevés neki a tejcsi. Most elkezdtem szedni more milk plus tabletát, eddig az urticát szedtem. Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Ne méregesd! Ezt azért mondom mert én is ebbe a hibába estem. AZ én kisfiam is 3 hónapos majdnem. Méregettem, és amikor azt láttam hogy pl 70-et evett 1 óra alatt teljessen kétségbe estem hogy éhezik. Főleg amikor mások azt mondták az övék 170-180-at eszik. :(

Nekem is ez volt a mániám hogy kevés a tejcsi, és minden féle bogyókkal próbálkoztam. Most már tudom nem kellett volna. Most ott tartunk hogy jó ha 2 ciciből ktud szivni 100-140-et, és este pótlást kell adnom. Pedig mennyi tejem volt. A homeos bogyó megtette hatását ezért kell most a tápszer.

Ha nem sír, nem nyügös, akkor pont elég neki amid van, és ne akarj 2-szer annyit.

Okulj az én példámból, és ne azzal foglalkozz, hogy másé mennyit eszik, hanem a sajátod boldog-e.

Boldog babázást.

2008. szept. 25. 21:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első válaszolóval! Nekünk az esti lazító masszázs és a nagy séták váltak be, illetve én fejek reggel, este, de ha ezt nem az elejétől kezded el, akkor nem biztos, hogy működik.

(Van olyan ismerősöm, akinek a babája végig 40-60 ml-eket evett csak, mégis szépen fejlődött.)

2008. szept. 26. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!