Gyakori probléma a cumizavar?
szia én 17 hónpig szoptattama kisebbik lányunkat és soha nem adtam neki cumit és üveget sem nem volt rászüksége szerintem te se adjál neki hiszen tök felesleges inkább zsoptasd amilyen gyakran csak akarja nálunk volt olyan hogy fél óránként szopizott én nagyon szerettem szoptatni és talán ezért nem is adtam neki cumit
sok boldogságot kívánok
Szia!
Én adtam neki cumit már az első naptól kezdve, mert csak attól nyugodott meg. Igen, jó, ha szoptatod, de nekem az elején nagyon fájt, és egész nap azért mégsem lehet mellen!
Cumisüveget is adtam neki, attól még ugyanúgy szopott.
A Suttogó szerint is csak legenda ez a cumizavar dolog.
Viszont az ellenkezőjét tapasztaltam. 2 hónapja nem kapott enni cumisüvegből, aztán el kellett mennem, és anyósom vigyázott a gyerekre. Nem volt hajlandó cumisüvegből enni, éhezett, amíg haza nem értem. Szóval, ha néha másra kell hagynod, szerintem szoktasd rá a cumisüvegre is. Na, ezért biztos sokan megköveznek. (Ha van hozzá türelem, akkor a poharat szokták javasolni cumisüveg helyett.)
Rengeteg volt a tejem az elején és muszály volt lefejni. Néha csak az egyik mellemből fejtem le 280ml-t, de ezek mellett be i gyulladt a mellem ami miatt 5napig 40 fokos lázam lett. De kiönteni mégsem önthettem ki azt ami a legfontosabb egy kisbabának és ráadásul arany ára van. Nem minden baba tud fél óránként vagy óránként enni csak az aki nem eszik eleget. Vettem tommee tippee cumisüveget mert nekem ez volt a legszimpatikusabb hisz a cumija olyan mint az anyamell. Imád üvegből is enni, nálunk nem gond hogy egyszer cici egyszer meg cumisüveg.
Meg egyébként is ha el kell mennetek valahová vagy csak ki akarsz mozdulni otthonról és a kis manócska épp megéhezik és nincs hol megetetni az ember csak nem veszi elő a mellét akárhol és mindenki előtt...nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!