Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » El vagyok keseredve, légyszi...

El vagyok keseredve, légyszi nyugtassatok meg!?

Figyelt kérdés
Jövő hét végén lesz a kisfiam 4 hónapos és ma megjött a mensim.Idáig csak szoptattam,szépen gyarapszik jó kis napirendünk alakult ki.Most hogy megjött ugye nem fog elapadni a tejem???Nagyon szeretném még szoptatni,igazán élvezen.
2010. ápr. 9. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy pár napig kevesebb lesz, de visszaáll utána szépn, és minden rendben lesz.
2010. ápr. 9. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azokon a napokon kevesebbet eszik a babám, biztos mert más az íze ilyenkor a tejcsinek. Pár nap és minden visszaáll a normál menetbe, ne aggódj, emiatt biztos nem apad el.
2010. ápr. 9. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Szia, nekem is kevesebb tejcim volt, és menzesz szagú volt a kakija:S de ő nem köpte ki, ugyanúgy ette. Nekem kb. 2-3 napig volt kicsivel kevesebb tejem.. és amúgy olyan hamar megjött, amilyen hamar csak tudott nekem, és 10 hónapos koráig szopizott- tudott volna tovább is, csak leállt vele.. eltolta:) szóval ne félj, nem fog elapadni a tejcid:) még fagyiba is tudtam rakni kicsit:)
2010. ápr. 9. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem fog elapadni, dehogy fog! Az én lányom 5 és fél hónapos volt amikor nekem megjött. Pár napig picit kevesebb volt a tejem, gyakrabban szoptattam, utána szépen visszaállt minden. Ez azóta is igy van, most 8 hónapos.
2010. ápr. 10. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem kezdettől fogva megvolt, a gyermekágyi vérzés elmúlta után nemsoká megjött és azóta rendszeresen van. Nekem is 4 hónapos a babám, szoptatom, nem lett kevesebb a tejcim és ugyanúgy elfogadja. Csak annyi, hogy amikor megjön, neki is pattanásos a pofija a hormonoktól...:)
2010. ápr. 10. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Bevallom irigyellek a 4 honapert :( En mar a 6 hetes konrollra is csuszva mentem mert megjött... Utaltam nagyon, de hat ez van. A tejem meg nem apadt el, kicsit kevesebb volt egy-ket napig de utana visszallt es köv honapban amikor megjött mar nem is lett kevesebb es 10 honapig szoptattam, es akkor is csak a kisfiam nem akart többet cicizni.
2010. ápr. 11. 02:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 3,5. majd 5 hónapos korában és onnantól havonta jött/jön meg. a lányom 13 hónapos, még 3x szopik, 6 hónapig csak anyatejes volt.

Vagy teljesen mellfüggő a drágám, vagy nem változott a tejem, de az enyémet nem zavarta:-))

2010. ápr. 12. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!