Valaki csinálja úgy, hogy nem szoptatja a gyermekét hanem mindig lefeji és úgy adja neki cumis üvegből? Mi erről a véleményetek?
Szerintem is nagy az esély rá, hogy mikor kezedben tartod a picit, már természetes lesz, hogy mellre rakod. Én, bár nem viszolyogtam tőle, kicsit tartottam attól, ahogy egyik válaszoló írta, nem fogok-e olyasmit érezni szopi közben, mint mikor a férjem "kényeztet", mert hát az egy kissé perverz volna. de nem, nem érzek. Sikerült túlesni sok zökkenőn, de én nagyon akartam szoptatni, és kitartással sikerült eljutnom idáig.
Bocsánat az előző válaszolóktól, de kicsit elborzaszt, hogy egyikük a mellfájdalom miatt (nekem is fájt jó két hétig, sírtam minden szopi elején, de valahogy átvészeltük, és már bikaerősek a mellbimbóim), másik, mert sírt a gyerek, védőnő tanácsára (!!!) inkább átálltak a fejésre. Ne haragudjatok, nem ítéllek el benneteket, ha így döntöttetek, nincs semmi baj, de úgy érzem, az ilyen esetek alakulhattak volna másképp is...
Szia!
Köszönöm a biztatást. Voltam vele már lélekdokinál ő azt mondta hogy ezzel nincs mit csinálni ez bárkinél lehet van ismerősöm aki azt utálja ha a kulcscsontjához érnek. Nekem ez lehet abból adódik hogy elég nagy melleim vannak aminek én csepet sem örülök. Hát remélem menni fog.
Együtt érzek veled.Egyenlőre én se tudnám elképzelni,hogy szoptassam a gyerekemet,ezért fejésre "készülök"
Meg valószínű,hogy a dolgozni is hamar vissza kell mennem,így a Páromnak egyszerű lesz ellátni a kicsit.
Meg nekem is elég nagy a mellem,de eleve nem gondoltam arra,hogy szoptassak.
Szóval,szerintem ez egyéni és ettől senki nem lesz jobb vagy rosszabb.Engem pl.azért ítélnek el,mert vissza megyek dolgozni amilyen hamar csak lehet.De én erre azt mondom,hogy ha enni akarunk,akkor dolgozok.
Jó munkám is van,nem nehéz( sofőr vagyok)
Ezért én se ítélek el senkit.Mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy él és cselekszik.
Szia!
Én is így csináltam kb 2 hónapig napi 8-10szer, mert kezdetekben le volt nőve a nyelve a fiamnak, plusz pici volt a szája, és nem tudta rendesen bekapni a bimbómat, így szépen kisebesített az elején.
Így fejtem.
2 hónapig abszolút nem cicizett, hiába próbáltuk, nem ment, majd amikor megpróbáltuk 2 hósan kb, simán evett, nagyon ügyesen, u h én azok táborát támogatom, akik azt mondják, h nem felejt el szopizni. :D
Amúgy sztem jobb ha szopizik, higiénikusabb, gyorsabb, és a kapcsolat is meghittebb, ill sokkal jobban le tudja szívni, mint pl a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!